› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.03.2012

Steve Madden 2012 İlkbahar Yaz ayakkabı koleksiyonu

Dünyanın en ünlü ayakkabı markalarından Steve Madden’ın 2012 İlkbahar – Yaz koleksiyonu, göz kamaştıran renkleriyle karnaval havası yaşatıyor. Koleksiyon Pudra.com'da.

Birbirinden farklı modelleriyle yazı coşkuyla karşılayan Steve Madden, sokak stilini takip edenlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Modaya yön veren tasarımlarıyla dünyanın önde gelen markalarından biri olan Steve Madden, 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Steve Madden 2012 İlkbahar Yaz ayakkabı koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Sezonun vazgeçilmezi egzotik desenlerle renklenen dolgu topuklu Kenyya modelleri, çizgi ve renklerin hakim olduğu Pammy modelleriyle doğanın taze dokusunu tasarımlarına taşıyan Steve Madden, karnaval havasını sokaklara taşıyor.



Koleksiyonda yer alan ve sıradanlıktan uzak duruşuyla bilekten bağlanan platform topuklu Wimzikull, çarpıcı modeli ve canlı tonlarıyla yaz için mükemmel bir seçenek yaratıyor. Ayrıca klasik dans ayakkabılarından esinlenerek tasarlanmış Beast-M ve dans pistlerinde parlayacak olan Mirakl ise koleksiyonda başrolde.

Gösterişli adımlarla her daim şık olmak isteyenler Showstop modelini tercih edebilirler. Taşlı bootie Sparkkk modelleri ise tüm ilgiyi kendisine çekerken deri ceket ya da mini etekle kombine edebilen gümüş renkli Hotness moda tutkunlarının içindeki yıldızı açığa çıkarıyor. Sıcak yaz günlerinde ideal bir seçim olan işlemeli Symon-G sandaletler rahatlığından ödün vermek istemeyenlerin ilk tercihi olurken gündüzden geceye geçiş yapmak isteyenler şıklıklarını Manggo modellerle tamamlayacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2