› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.03.2012

Stilimo.com'da aksesuvarlar pek güzel!

Ünlü tasarımcıların ve markaların Stilimo için hazırladıkları takı ve aksesuar koleksiyonları artık sadece bir tık uzağınızda!

Nilüfer Tarzi Kuran, onyx küpe: 425 TL

Geçen hafta yeni bir site ile tanıştık ve kendisini biz pek sevdik! Çünkü bu sitede ünlü tasarımcıların birbirinden harika orijinal tasarımlarını bulabilirsiniz. Küpeden bilekliğe, kolyeden yüzüğe ne ararsanız var. Nilüfer Terzi Kuran’ın Stilimo için özel hazırladığı “Haremin Gizemleri” koleksiyonu ve Ebru Danyal’ın en neşeli tasarımları en favori olanlar.

Mon Reve’den Nazra Jewels’a, Batya Kebudi’den Deniz Kaprol’e kadar her biri farklı tarza ve tasarıma sahip yüzlerce aksesuvarı bulabileceğiniz Stilimo.com’da açılışa özel fırsatlar sizleri bekliyor. Stilimo’da çok sayıda yerli ve yabancı tasarımcının her zevke uygun bir aksesuvarını bulmanız mümkün.

Stilimo.com'dan seçtiğimiz ünlü tasarımcıların aksesuvarlarını fiyatlarıyla birlikte görmek için tıklayın.



21 ülkede faaliyet gösteren Studio Moderna imzasını taşıyan online takı ve aksesuar sitesi Stilimo.com, aksesuvarı tarzının vazgeçilmezi haline getirenlerin bir numaralı sitesi olacak.

Açılışa özel avantajlar konusunda bilgi almak sürpriz avantajlardan yararlanmak için https://www.facebook.com/stilimo adresini de ziyaret edebilirsiniz.

www.stilimo.com

(Ebru Danyal deri bileklik: 100 TL)
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2