› 
 › 
Pudra.com 02.07.2014

Swarovski 2014/15 Sonbahar/Kış koleksiyonu

Swarovski, 2014/15 Sonbahar/Kış sezonu için kristalin tüm ışığını ve ihtişamını vurgulayan bir koleksiyon sunuyor. Swarovski koleksiyonunun en beğendiğimiz parçaları Pudra.com'da.

Swarovski koleksiyonlarının ihtişam, seçkinlik ve yenilikçiliğin simgesi olarak kabul edilmesinin en büyük nedeni, şüphesiz markanın, sahip olduğu deneyim ve bilgi zenginliğini her sezon tutkuyla yeniden yorumlanması... Kreatif Direktör Nathalie Colin de 2014/15 Sonbahar/Kış koleksiyonunu için markanın kalbinde yatan bu genetik koddan ilham aldığını söylüyor. Bu sezon sanat ve ışığı gerçekten bir araya getiren parçalar ön plana çıkıyor. LED efektler, hologramlar, kaleydoskopik ve hareketli imge esintili motifler, hepsi bu yeni fütüristik koleksiyonda boy gösteriyor. Koleksiyon ışığın kırılmalarıyla oyunlar oynayarak kullanımı kolay, günlük parçalar ortaya çıkarıyor. Bu sanat ve ışığın muhteşem yansıması olan Swarovski 2014/15 Sonbahar/Kış sezonu koleksiyonundan en beğendiğimiz parçaları görmek için galerimize tıklayın.



Koleksiyonda göze çarpan ilk yenilik kullanılan farklı metalik efektler. Bu, Swarovski için karışık metal trendini yeniden yorumlamak için de bulunmaz bir fırsat. Yeni fikirlerin ve klasik Swarovski tasarımlarının bu kentli ve şık tarzda bir araya getirilerek yeniden yorumlanmasıyla harika, yepyeni uyumlar ortaya çıkıyor.

Koleksiyonda metalik renk paletinin sade tonlarının yanı sıra rengarenk ve canlı tonlar da mevcut. Burada karşımıza yoğun renk patlamaları ve grafik çizgilerin birleşiminden oluşan olağanüstü parçalar çıkıyor.

Karanlığın ve gizemin simgesi siyah ışık 2014/15 Sonbahar/Kış koleksiyonunun penceresinden tüm cazibesiyle sızıyor. Romantik, ancak rock esintili parçalar oksitlenmiş filigranlı görünümleriyle, Swarovski’nin benzersiz kristal uzmanlığını gözler önüne seriyor.

En güzel renkleri en ileri tekniklerle bir araya getiren Swarovski, 2014/15 Sonbahar/Kış sezonu için kristalin tüm ışığını ve ihtişamını vurgulayan bir koleksiyon sunuyor. Zamansız, keskin ve klasik bu koleksiyonda herkes kendi tarzına uygun bir şey bulacak ve kendi kişiliğini ve ruhunu yansıtan benzersiz ve şık kombinler oluşturacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2