› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.01.2016

Swarovski ile 2016 Baharı çok ışıltılı geçecek

Swarovski’nin bu yıl da reklam yüzü Miranda Kerr. İlhamını denizaltının büyülü dünyasından alan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nu çok sevdik.

Swarovski 2016 İlkbahar Yaz sezonu için yine muhteşem bir koleksiyon hazırlamış. İki yıldır olduğu gibi bu yıl da Swarovski'nin reklam yüzü Miranda Kerr. Kampanyanın fotoğrafları efsanevi fotoğrafçı Barnaby Roper tarafından çekilirken, kampanyanın stilistliğini Jessica Diehl yapmış.

Koleksiyonda modern yaşamın çok yönlü kadınlarının beğenisini kazanacak aksesuarlar yer alıyor. Işıltılı turkuaz tonları, akuamarin ve cesur pembeler, deniz ve okyanuslardan esinlenen, Swarovski’nin 2016 İlkbahar Yaz koleksiyonundaki baskın renkler olarak ön planda. Deniz bitkilerini andıran renkleri ve silüetleri ile cesur ve şık parçalardan oluşan koleksiyon her tarz kıyafete canlılık getirecek. Swarovski’nin Kireatif Direktörü Nathalie Colin kampanya ile ilgili olarak "İlkbahar-Yaz 2016 kampanyasında zahmetsiz ve modern bir şıklık sunan göz alıcı parçalarla Miranda’nın doğal ışıltısını yansıtmak istedik. Farklı metalleri bir arada kullanan, katlı takı kullanım trendini yansıtan ve kişisel dokunuşlar taşıyan kampanyada, size özel bir tarz yaratmak için ilham alabileceğiniz eğlenceli takılar var" diyor.
 
Her ortama uygun tarzda tasarımların bulunduğu koleksiyon benzersiz Swarovski kristalleri ile bezenmiş takı, gözlük ve saatlerden oluşuyor.

Swarovski 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'ndan seçtiğimiz ürünleri görmek için galeriye tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:
2016 İlkbahar-Yaz aksesuar trendleri
2016 İlkbahar-Yaz aksesuar trendleri arasında neler var merak ediyorsanız, Pudra.com’un hazırladığı trend raporunu göz atın.

2016 İlkbahar-Yaz mücevher trendleri
Gelecek sezon hangi mücevherleri takacağız, hangi modeller popüler olacak merak ediyorsanız Pudra.com’un hazırladığı trend raporunu mutlaka okuyun.

2016 Altın Küre Ödülleri'nin en güzel mücevherleri
Golden Globe'da en güzel mücevherleri takan isimlere beraber göz atalım.

Ünlüler ear cuff küpeleri çok sevdi
Taşlı, zincirli ear cuff küpeler önümüzdeki günlerde de kırmızı halının vazgeçilmezleri arasına girecek gibi görünüyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2