› 
 › 
28.04.2015

Swarovski Anneler Günü 2015 koleksiyonu

Swarovski, 2015 Anneler Günü için modern takılardan oluşan bir koleksiyon hazırlamış. Baharda açan çiçeklerden esinlenen koleksiyonda pastel tonlarda, zarif pavé işlemeleri ile öne çıkaran modern tasarımlar bulabilirsiniz.

Gündüzden geceye günün her saati kullanabileceği takılar arayan kadınlar için güzel bir haberimiz var: Swarovski'nin yeni Anneler Günü koleksiyonu her tarz için farklı alternatifler taşıyor. Swarovski’nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin “Bu koleksiyonla dünyanın tüm annelerine bir parça ışıltı hediye etmek istedik. Yumuşak pastel tonlarda, zarif pavé işlemeleri ile öne çıkaran modern tasarımlar yarattık” diye anlatıyor koleksiyonu.

Swarovski 2015 Anneler Günü koleksiyonu baharda açan çiçeklerden esinlenmiş. İlham perisi Miranda Kerr’in de üzerinde görülen “Christie” kolye ucu, kristal pavé ile çevrelenmiş pembe ve leylak rengi tonlarında, kesme kristallerden oluşmuş. “Christie” teması üst üste takılarak havalı ve son moda bir tarz yaratabileceğiniz farklı uzunluklarda birkaç kolyeden ve küpelerden oluşuyor. Yoğun ışıltısıyla göz alıcı “Stardust” bilekliklerde daha fazla renk eklenmiş: pastel tonlarına seveceksiniz. Stardust bilekliği modern bir tarz sunan “Aila” saat ile birlikte kullanabilirsiniz. İnce hatlarıyla “Vittore” yüzük klasik ve sade bir seçim. Üç farklı metal kaplama çeşidine sahip “Celestin” halka bilekliklerdeki inciler grafik bir tarzla yorumlanmış.

Annenizin günlük tarzına ışıltı katacak bir hediye arıyorsanız Swarovski'ye bir uğrayın. Üstelik 10 Mayıs’a kadar 2 ürüne %15, 3 ve daha fazla ürüne %20 indirim yapılıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2