› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.11.2014

Swarovski Kreatif Direktörü Nathalie Colin'le özel röportaj

Swarovski'nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin'le Kristal Bahçe adlı Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nu ve bahar aylarında kıyafetlerimizi tamamlayacak takı trendlerini konuştuk. Nathalie Colin'in özel röportajı Pudra.com'da.

2015 İlkbahar-Yaz sezonunun takı trendleri neler?

Swarovski Kreatif Direktörü Nathalie Colin'le özel röportaj
Bu sezon farklı trendler var. Benim favorim kısa, ince bir sıra ile uzun, sallantılı ikinci sıranın birleştiği iki sıra kolyeler... Ayrıca parmaklarda çoklu yüzükleri görmeye devam edeceğiz. İnce, parlak ve taşlı yüzükler yine parmaklarımızda olacak. Bu yüzükleri parmaklarınızın farklı noktalarına kademe kademe takabilirsiniz. Ama bu sezon ilgi odağı; kulaklar. Kulaklarınızı cuff (ear cuff), ear stud, ear jacket veya sallantılı küpelerle süsleyebilir ya da bunların hepsini bir arada kullanarak kişisel bir tarz yaratabilirsiniz.

Swarovski yeni sezon için neler hazırladı? Bize Swarovski’nin 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonundan bahsedebilir misiniz?
Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ilhamını doğa ve özellikle de bahçelerden alıyor. Doğa Swarovski için her zaman önemli bir konumda bulunuyor. "Kristal Bahçe" adındaki koleksiyonuda bitki, hayvan ve böceklerden esinlenmemiz markanın modernlik tutkusunu kanıtlıyor.

swarovski 2015 ilkbahar yaz koleksiyonu taki trend aksesuar

Yeni koleksiyonda favori parçanız hangisi?
Bu koleksiyonda yer alan Stardust bilezik ve kolye her kadın için kesinlikle mükemmel. Takması ve bir arada kullanması kolay, çeşitli pastel renklerden oluşuyor. Ve kesinlikle her kadının gardırobuyla uyumlu.

Dünyaca ünlü bir markanın kreatif direktörü olarak ilham kaynaklarınız neler?
Pek çok şeyden ilham alıyorum. Paris’te doğdum, kültürleri büyük bir potada eriten karışık şehrin klasisizminden hoşlanıyorum. Müzik en büyük ilham kaynaklarımdan biri. Her sezon, koleksiyonu yansıtan bir müzik listesi hazırlarım. Ama en büyük ilham kaynağım çıktığım seyahatlerdir, özellikle de Asya seyahatlerim.

Siz kişisel olarak ne tarz takıları kullanıyorsunuz?
Ben Swarovski klasiklerinden olan Nirvana gibi büyük yüzükleri takmayı seviyorum. Ayrıca, beni asla bir büyük bileklik takmamışken göremezsiniz. Bayılıyorum onlara!

Bize biraz geçen yıl lansmanı yapılan Multiface(t)s: Style Yourself with Jewelry adlı kitabınızdan bahseder misin?
Bu, takı tarzlarıyla ilgili enerjik ve ulaşılabilir bir kitap. Bu kitap okuyucularına her ortamda kullanabilecekleri takıları seçme ve onlarla kendi tarzlarını yaratma konusunda fikir ve ilham veriyor. Ayrıca ilk blogum Wink by Nathalie Colin’i de kitabımla bağlantılı bir şekilde tasarladım. Blogumda bakış açımı, günlük rutinimi, bana ilham verenleri ve önerilerimi düzenli olarak paylaşmaya çalışıyorum.

Bize Swarovski Kreatif Direktörü olarak tipik bir gününüzün nasıl geçtiğini anlatır mısınız?
Kreatif sürecimiz bir hayli uzun, parçalarımızın şekli, doğru dengeyi ve uyumu bulmak üzerine 3 ay çalışıyoruz. Günlük olarak ise, tasarım ekibimle birkaç toplantı yapıyorum, öğleden sonra araştırma ve ilham için kendime biraz zaman ayırıyorum, daha sonra eğer fırsat varsa galeri veya bir kokteyl için ofisten ayrılıyorum.

Boş zamanlarınızı nasıl geçirirsiniz?
Boş zamanlarımı ailemi ve kızımı dinleyerek geçirmeyi seviyorum. Ayrıca klasik müzik dinlemeyi, sanat galerilerini gezmeyi ve seyahat etmeyi de seviyorum. Favori istikametim ise Asya. Seyahat etmek enerjiyi yeniden yüklemenin, kendini keşfetmenin ve müşterilerimizi yeni harika koleksiyonlarla şaşırtacak ilhamı bulmanın harika bir yolu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER