› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.02.2012

Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

Swatch severlerin her yıl sabırsızlıkla beklediği sevgililer günü koleksiyonu: "Love Collection" şimdi Swatch mağazalarında sizleri bekliyor.

”The Glamorous Love”

İsviçre’nin ünlü saat ve mücevher tasarımcısı Swatch, markayı severek kullanan takipçilerinin kalbini yine on ikiden vurmaya hazırlanıyor. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak 2 renk seçeneği: KIRMIZI ve PEMBE ile sezondaki yerini alıyor. Swatch’un Sevgililer Günü özel koleksiyonunda yer alan, aşk ve sevginin rengi kırmızı ile pembe, herkesi aşka getiriyor…

Swatch Sevgililer Günü özel koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Swatch’un sevgililer günü özel koleksiyonu "Love Collection" gent modeli ile hayat buluyor: Yakut kırmızısı rengindeki “Catch My Heart” modelinin kadranındaki kırmızı gülün üzerindeki beyaz kız figürü yeni heyecanların, tekliflerin ya da geleceğin habercisi olabilir mi? “Catch My Heart”ı kolunuza takın, bekleyin ve görün!

Zaman tam da romantizm zamanı diyenler için bir diğer gent modeli “Lovely Mine” içinizi ısıtacak pembe rengiyle bu özel koleksiyondaki yerini alıyor. Kadranında beliren tavşan figürünün kalp şeklini almış kulakları adeta duygularınızın tercümanı gibi. Aşk tanrısı Cupidon bile oklarıyla size bu saat kadar aşk ilhamı veremezdi.

Swatch’un yeni bir aşk hikâyesi vaat eden bu gent modelleri arasında, dünya çapında sadece 777 adet üretilmiş!

Sevgilinize olan sevginizi göstermeye hiçbir şeyin yetmeyeceğini bilen Swatch, Sevgililer Günü özel koleksiyonunu paslanmaz çelikten yapılan bir bijuteri seti ile tamamlıyor. ”The Glamorous Love” bijuteri seti içinde yer alan kolyenin zincirinde dans eden minik bir kalp uç yer alırken, pırıltılı minik kırmızı kalplerle kaplı yüzük ve yine kalp şeklindeki küpe adeta aşkın ateşini yansıtıyor.

CATCH MY HEART Saat:125 TL
LOVELY MINE Saat: 125 TL


GLAMOROUS LOVE Küpe: 59 TL
GLAMOROUS LOVE Kolye: 59 TL
GLAMOROUS LOVE Yüzük: 59 TL
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2