› 
 › 
20.05.2020

The Longines 1832 koleksiyonunda kadınlara özel model

The Longines'in ilk defa bej sedef kadrana yer verdiği modeli kadınlar için tasarlandı. Marka, siyah kadranlarında da 30 mm'lik kasa çapı seçeneği sundu.

Bu yaz, The Longines 1832 modellerinin kadranları mat siyah oluyor. İsminde, kanatlı kum saatini benimseyen markanın köklerine atıfta bulunan bu koleksiyon, Longines’in saat yapımındaki ustalığını ve klasik zarafetini yansıtıyor. Bej sedef kadrana ve pırlanta indekslere sahip kadın saatinin, koleksiyona eklenmesi planlanıyor.

Longines’in kuruluşunu sembolize eden 1832 yılı, zamanı ölçmenin yeni yeni önem kazanmaya başladığı ve saatlerin hala evlerde üretildiği zamanlardı; İsviçre’nin yüksek saatçiliğe dair en güzel hikayelerinden biri o zaman başlamıştı.

The Longines 1832 siyah - kadın saatiThe Longines 1832 koleksiyonu, işte bu önemli tarihi, markanın saat yapımındaki ustalığının ve benimsediği estetik kodların değerli bir varisi olarak vurguluyor. Tarihçesiyle gurur duyan Longines, yeni modellerle bu seriyi genişletiyor. 

The Longines 1832 artık kusursuz şıklıkta siyah mat kadranları da bünyesinde barındırıyor. Üç ibreli/tarih göstergeli modellerde (30 ve 40 mm kasa çapı alternatifiyle) sunulan bu koleksiyon, yıllık takvim (L897 kalibre) ve Ay fazı komplikasyonlu (L899 kalibre) modelleri de genişletiyor.
 
Transparan arka kasası sayesinde içindeki mekanizmaların mükemmeliyetçi işçiliğini gözler önüne seren bu yeni modellerin, siyah deri kayışları da, koleksiyonun rafine çizgisiyle dikkat çeken bir uyum yakalıyor.

Başlangıç fiyatı: 13.350TL
 
The Longines 1832 kadın saatiLongines’in ilk defa bej bir sedef kadrana yer verdiği modeli de, The Longines 1832 koleksiyonu kapsamında sunulacak. Kadınlar için tasarlanmış bu modelin, özellikle pırlanta indeksleriyle edindiği elegan bir görünümü var. 30 mm kasa çapındaki saatin parlak bej deri kayışı, kadranın pastel rengini tamamlayıcı nitelikte.

The Longines 1832'in kadınlar için tasarlanmış modelleri, markanın saat yapımında uzun yıllardır sürdürdüğü gelenekleri devam ettiriyor.

Fiyatı: 13.700TL

İlgili haberlerimiz:

​Tommy X Zendaya işbirliğinden doğan saat
Tommy Hilfiger'ın kadın koleksiyonlarında küresel marka elçisi olarak seçtiği oyuncu Zendaya ile yaptığı iş birliği markanın saat koleksiyonuna da yansıdı.

Sevgilinizi pırlantanın eşsiz ışıltısıyla büyüleyin
Ona en özel hediyeyi almayı planlıyorsanız eşsiz ışıltısı ve zarafeti ile pırlanta asaleti tam da sevdiğinize göre...

​Les Benjamins'den yeni mikro çanta koleksiyonu
Les Benjamins, İlkbahar Yaz 2020 sezonu için son dönemin modası mikro çanta koleksiyonu hazırladı. Kapsül koleksiyonda 11 farklı favori renk seçeneği var.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2