› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.05.2012

Valentino 2012 Yaz güneş gözlükleri

Valentino 2012 Yaz güneş gözlüğü koleksiyonu, değişik materyalleri bir arada kullanması ve ince detaylarıyla fark yaratıyor.

Dünyanın en prestijli moda evlerinden Valentino’nun gözlük koleksiyonu, 2012'den yani bu yıldan itibaren dünyanın en büyük gözlük üreticilerinden Marchon tarafından üretiliyor. İki devin işbirliğinin ilk meyvesi ise bu gördüğümüz koleksiyon...

1960 yılında efsanevi tasarımcı Valentino Garavani tarafından kurulan Valentino, feminen ve zarif Valentino kadınını günümüze taşıyarak Haute Couture, hazır giyim, ayakkabı, çanta, ayakkabı, saat ve parfümü de içinde barındıran geniş bir yelpazede ürünler sunuyor. Valentino yaratıcılığını yeni keşiflerle sürekli besleyerek muhteşem stilini her daim canlı tutuyor.

İki devin işbirliğinin ilk meyvesi olan Valentino 2012 Yaz güneş gözlüğü koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Valentino, 2012 Yaz sezonu güneş gözlüğü koleksiyonunda vintage ruhlu çerçeveleri özgün siluetlerle yorumluyor ve sezon trendlerinden kontrast birliktelikleri çerçeve ve camlar arasındaki keskin geçişlerde yansıtıyor.


Markanın romantik ruhunun yansıdığı dantel görünümlü çerçeveler dışında, metal zımbalı modeller de bu sezon Valentino tutkunlarını şaşırtıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2