› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.08.2012

Victoria Beckham'ın favori çantaları

Amerikan Glamour dergisinin Eylül 2012 sayısına hem konuk editör olan hem de derginin kapağını süsleyen Victoria Beckham, Net A Porter için yeni sezonda en beğendiği çantaları seçti. Bu çantalar, Pudra.com'da.

Glamour Eylül 2012 kapağı

Victoria Beckham'ın moda tasarımcılığına soyunması, sevdiğiniz bir işi zevk ve tutkuyla yapmanın birebir örneği aslında. Victoria Beckham bu işi gerçekten de iyi yapıyor ve ünlü modacılar tarafından da övgüler alıyor.

Beckham birkaç yıl öncesine kadar sadece elbise tasarlarken, son 2 sezondur çanta koleksiyonu da hazırlıyor. Çantaların Victoria'nın zevki gibi zarif ve şık olduğunu söylemeye gerek sanırız.





Amerikan Glamour dergisinin Eylül sayısına hem konuk editör olan hem de derginin kapağını süsleyen Victoria Beckham, ilk defa çok samimi açıklamalarda bulunarak herkesi şaşırtmış. Bu dergi bizde henüz yok ama internetten bakabilirsiniz.

Ayrıca Beckham, Net A Porter için 2012 Sonbahar sezonunun arzu nesnesi çantalarını da seçerek, yeni sezon için ilham veriyor. Kısaca, Beckham 2012-2013 Sonbahar Kış sezonuna yine çok hızlı giriyor.





Victoria Beckham'ın Net A Porter için seçtiği -birçok markadan- yeni sezon çantaları görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2