› 
 › 
06.02.2020

Wouf'tan yenilikçi çanta ve aksesuarlar

Doğadan, manzaralardan ve ormanlarından ilham alan Wouf; çanta, clutc, notebook kılıfı ve seyahat çantası tasarımlarıyla aksesuarlara yeni soluk getiriyor.

2008 yılında Barcelona'da kurulan bir İspanyol markası olan ve ilhamını doğadan, manzaralardan ve şehir ormanlarından alan Wouf; çantaları, clutc seçenekleri, notebook ve tablet kılıfları ile farklı boylarda ürettiği seyahat çantaları ile aksesuarlara yeni bir soluk getiriyor, çeşit çeşit desen ve renkleri ile hayatımıza renk katıyor.
 
Wouf Pembe Flamingo Desenli Çantalar

Orijinal baskıları, tazelik ve renklerle dolu eşsiz tasarımlarıyla moda aksesuarları konusunda dikkat çeken Wouf; çanta, clutc, notebook kılıfları ve seyahat çantalarıyla vazgeçilmez aksesuarlarımızdan olmayı hedefliyor.
 
Wouf Leopar Desenl çanta çeşitleri

Günlük hayattan iş gezilerine, hafta sonu etkinliklerinden toplantılara nereye gidersek gidelim stilimizin tamamlayıcı parçalarını orijinal tasarımlarla bizlere sunuyor.
 
Wouf sırt çantasıKadın ve erkek için yenilikçi moda aksesuarları konusunda uzmanlaşan Wouf, çantalarında yüksek kaliteli malzemeler ve ekolojik baskı mürekkepleri kullanarak çevre bilincini koruyor.

Kurulduğu günden bu zamana, ürettiği aksesuarlarında benzersiz, yenilikçi ve sıradışı olmayı hedefleyen marka dünya genelinde her geçen gün başarısını yükseltmeye devam ediyor.

Wouf koleksiyonlarına şu anda dünya genelinde konsept mağazalarında, moda, hediyelik eşya ve tasarım mağazalarında ve büyük mağazalardan ulaşabiliyorsunuz.

Türkiye'de Beymen ve Popcorner mağazalarından satın satın alabileceğiniz Wouf markalı çantalara, aynı zamanda popcorner.com.tr ve modacalling.com gibi adreslerden de ulaşabilirsiniz.

Fiyatlar: Wouf markalı ürünlerde küçük boy makyaj çantaları 200TL, desenli küçük boy para çantaları 140TL, büyük porfföy çantaları 175TL, ipad kılfları 260TL civarlarında satılıyor. Erkek çantalarına 385TL ile 1050TL arasında olan çanta çeşitleri, notebook kılıfları ise 320TL-455TL aralığında değişiyor. 

Wouf Gözlük KılıfıTasarımlarında gözlük kılıfı gibi farklı ürünlere de yer veren Wouf'un farklı baskı çeşitlerini görmek için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2