› 
 › 
03.12.2018

Yerli kadın girişimi FABULA, Divarese'de!

Türkiye'nin yaratıcı ve üretken kadınları Divarese’de hayat bulmaya devam ediyor. Fabula, İyi İşler projesi kapsamında daha fazla insana ulaşıyor.

Divarese yeni yılda hem şık hem rahat ayakkabıları ile dikkat çeken FABULA iş birliği ile karşımıza çıkıyor. Türkiye’nin yaratıcı ve üretken kadınları Divarese’de hayat bulmaya devam ediyor. FABULA ve Divarese işbirliğinin başlangıç noktası “İYİ İŞLER” sosyal sorumluluk projesi. Divarese proje kapsamında kadın girişimcilere destek veriyor, kadınların sürdürülebilir değerler yaratmalarına katkıda bulunuyor.

Yerli kadın girişimi FABULA, Divarese'de!

Latince’de öykü anlamına gelen FABULA, yolculuğuna “bir varmış bir yokmuş” diyerek başlıyor. Markanın kurucusu Zeynep Benli markanın çıkış noktasının evde kullanılmaya uygun şık terlik arayışı ve sonrasında sokak ayakkabılarının temizlenerek evde kullanılması olduğunu anlatıyor.
 
Fabula & Divarese işbirliği
Fabula & Divarese işbirliği


Hem evde hem de dışarıda kullanıma uygun olarak üretilen FABULA ayakkabı koleksiyonu 2 kadife, 3 yılan derisi desenli 5 farklı çeşitten oluşuyor. Hem günlük hem de ev içi kullanıma uygun olarak tasarlanan ayakkabıların iç kısımları rahatlık sağlamak adına özenle üretilmiş.

Fabula'nın Divarese'de yer alacak koleksiyonunun bir diğer özelliği ise, ayakkabıların kişisel tarzınızı ortaya koyabilmeniz için 4 farklı broş seçeneği ile sunulması. Sunulan her broş girişimci kadının farklı bir özelliğini simgeliyor.

Fabula & Divarese ayakkabı ve broş seçenekleri
  • Arı; girişimci kadının üretkenliğini,
  • Yusufçuk; cesaretini,
  • Örümcek; sabrını
  • Kelebek ise zarafetini...

FABULA ve Divarese işbirliği koleksiyonu divarese.com.tr ve seçili Divarese mağazalarında bulabilirsiniz. @divareseonline #amoredivarese Detaylı bilgi: prfit İletişim – Ebru Sağlam


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER