› 
 › 
05.12.2018

Yılbaşı için So CHIC'ten gümüş hediye seçenekleri

Yılbaşı için unutulmaz ve özel bir hediye arıyorsanız So CHIC’te sizi birbirinden modern şık tasarımlar bekliyor. İşte dikkatimizi çeken parçalar...

İZLE: GECE ELBİSESİ VE TAKI SEÇİMİ👇 
Yılbaşı için unutulmaz ve özel bir hediye arıyorsanız So CHIC…’te sizi birbirinden modern şık tasarımlar bekliyor. Gümüşün en şık halini birbirinden özel tasarımlarla sunarak modern kadının stilini tamamlayan So CHIC…’in birbirinden özel koleksiyonları, en ideal hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Üstelik, yaşamın her alanında kullanılabilecek özgün parçaların yer aldığı So CHIC…'in koleksiyonlarında 15 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında 200 TL’lik alışverişe 75 TL hediye çeki veriliyor!​

Yılbaşı için So Chic'ten hediye alternatifleri

Biz en çok So Chic...'in yeni koleksiyonu olan, mercan ve lapis taşları ile bezenmiş Color Stone koleksiyonuna hayran kaldık. Taşın en zarif hallerinin örneklerinin yer aldığı koleksiyona mutlaka göz atın. Çünkü stoklar oldukça azalmış durumda. 
 
So CHIC... Color Stone Koleksiyonu


Favorimiz ise aşağıda görebileceğiniz mercan ve lapis taşları ile bezenmiş bu gümüş kolye oldu.
 
Color Stone Koleksiyonu Mercan Taşlı Gümüş Kolye

Color Stone Koleksiyonu Mercan Taşlı Gümüş Kolye, 429TL

Yeni yıla girerken kombininizi daha dikkat çekici hale getirmek, boynunuzda zarif ve değerli taşların yer almasını istiyorsanız da So Chic...'in mercan koleksiyonu da dikkatinizi çekebilir.

So CHIC... Mercan Koleksiyonu
Yeni yıla şık bir başlangıç yapmak ve en özel hediye alternatiflerini incelemek için size en yakın So CHIC… mağazasına uğrayabilir veya www.sochic.com.tr internet sitesinden yeni yıl hediyelerinizi seçebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER