› 
 › 
pudra.com 08.03.2011

Zeckié tasarımları şimdi Beymen'lerde

Trendleri takip eden, modern, farklı ama bir o kadar bütçenize uygun Zeckié tasarımları şimdi Beymen'lerde satışa sunuluyor.

Zeckié’nin 2011 koleksiyonu, ‘Sevimli Hayvanlar’ serisinden sonra şimdi de baykuş, yılan gibi ‘Yırtıcı Hayvanlar’la devam ediyor. Roze altın grubunda; pırlanta detaylı kız ve erkek çocuğu yüzükler, nostaljinin etkisinde burgu kare yüzükler bu sezonun vazgeçilmezleri olmaya aday.

Zeckié tasarımları şimdi Beymen'lerde

Gümüş, bronz ve pirinç malzemeyle oluşan genç stil koleksiyondaysa; zincirli love yüzükler, çift parmağa takılan alternatif tasarımlar ilgi çekiyor. Ayrıca Zeckié’nin sevilen geometrik formları ve uçuşan eğrileri yeni çeşitlemelerle seçenekler arasında.



Bronz-Gümüş-Pirinç üzerine zümrüt, safir, siyah pırlanta, yakut gibi değerli taşlarla alternatifleri de bulunan altın koleksiyonun zarif modelleri, hem zevke hem bütçeye hitap ediyor.

Altın ve gümüş tasarımlarını ve turmalinlerle bir arada kullandığı tasarımlarını Neo-Artdeco olarak tanımlayan Zeckié, geometrik formları asimetrik bir düzende kullanıyor. Üstelik, alışıldık yuvarlak yüzük formuna karşı çıkarak kare ‘halka’yı insan ergonomisine uyarlamaya çalışıyor.

Mücevherde son trend olan bronz ağırlıklı ‘Antik Yunan’dan esinlenen yalın hatlı kare ve halkalarsa her zevke hitap ediyor. Genç stil koleksiyonlarında Pop-Art etkisi hissedilen marka, beklenmedik materyalleri birleştirerek eğlenceli ve renkli modeller üretiyor.





Zeckié (Zekiye Koçarslan)
Modern dekorasyonuyla dikkat çeken markanın yaratıcısı Zekiye Koçarslan tasarımlarını Türkiye’den önce Milano’da satışa sundu. İskandinav tasarım üslubuna yakınlığıyla dikkat çeken Zeckié, 2008 Aralık ayında Amsterdam'da Sieraad mücevher fuarına katılımı sırasında aldığı olumlu tepkilerin ardından Türkiye’deki tasarım meraklılarına açılma kararı aldı. Galatasaray Üniversitesi, İletişim, Sinema Tv mezunu olan tasarımcı, Aylin Karakaş'ın mücevher atölyesine katılarak tasarıma başladı. Ardından tasarım eğitimi için Milano'da İstituto Marangoni'de Moda Tasarımı eğitimine devam eden Zekiye Koçarslan, İtalyan heykeltıraş ve tasarımcı Davide de Paoli atölyelerine katıldı. Türkiye'ye dönünce kendi mücevher markasını oluşturan tasarımcı, 2006 yılından beri profesyonel anlamda koleksiyon hazırlıyor.

Zeckié mağazaları:
Galatasaray mağaza: Firuzağa mah. Hayriye cad. 18/b Galatasaray- Beyoğlu 0212 245 9156
Nişantaşı mağaza: Ihlamur yolu Değer apt.16/C Nişantaşı 0212 232 5937

Ayrıca satış noktaları;
Göktürk / Kediko
Galata / Mariquita
Akmerkez / Fashion On Air / pop up store
Karaköy BEJ / Kağıthane
Bilgi üniversitesi Eyüp / Santral Dükkan,
Ankara / Ginza
Kaş / Melenis

www.zeckie.com
info@zeckie.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER