› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.02.2014

Zen Pırlanta'dan Sevgililer Günü'ne özel davet

14 Şubat Sevgililer Günü için Akmerkez mağazasında özel bir davet düzenleyen Zen Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş cemiyet hayatının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Zen Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş'in Şükran Güzeliş'in 14 Şubat Sevgililer Günü için verdiği özel davet Gül Gölge Saygı, Sanem Tezman, Ayşe Kucuroğlu ve Siren Ertan Çarmıklı gibi cemiyet hayatının tanınmış pek çok ismini bir araya getirdi. Zen Akmerkez mağazasında gerçekleşen davette, katılımcılar mücevher danışmanı Şebnem Balkan tarafından hazırlanan “Aşk ve Pırlantanın 700 Yıllık Öyküsü" isimli sunumu büyük bir keyifle dinlediler.



Sunumun yanı sıra dergi ve gazete yazarı Pelin Kaya’nın Zen Pırlanta koleksiyonlarından seçtiği tasarımları da yakından inceleme fırsatı bulan davetliler, Sevgililer Günü için hazırlanan özel bölümü de gezdiler. Davetliler “Pelin Kaya’nın Seçtikleri” bölümünde sergilenen siyah ve beyaz pırlantanın pembe altınla buluştuğu tasarımlara, kalp, yıldız, sonsuzluk gibi figürlerden oluşan kolye ve bilekliklere dek geniş seçenek arasından kendilerine ve sevdiklerine Sevgililer Günü hediyesi seçtiler.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2