Pudra.com 30.01.2012

1V1Y.COM Sevgililer Günü özel butiği

1V1Y.COM; 30 Ocak–6 Şubat tarihleri arasında ‘Sevgililer Günü Özel Butiği’ ile üyelerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

1V1Y.COM Sevgililer Günü Özel Butiği’nde giyim, aksesuar, ev dekorasyonu, oyuncak ve kozmetik gibi geniş ürün kategorisinde Sevgililer Günü’ne özel markaların özenle seçilmiş ürünleri yer alıyor.

1V1Y.COM Sevgililer Günü özel butiği

Bu özel butikte Koton, Machka, Kiğılı, Saat&Saat, Göz Grup, Diesel, Armani Jeans, Hotiç, Desa, Derimod, Vetrina, Furla, Columbia, Tekin Acar Cosmetics, Vitrin, Zeki Triko, Silk&Cashmere, Twigy, Reminiscence, Ten, İnciden, D Kaprol, Godiva, Hello Kitty, Hamam gibi sevilen markaların seçilmiş ürünlerine, yüzde 70’e varan indirimlerle bir tık’la ulaşabilirsiniz.

1V1Y.COM, Momento ile yaptığı işbirliği ile sevdiklerine ne alacağına karar veremeyenler için de özel bir ürün sunuyor. Alacağınız Momento Sevgililer Günü Özel Paketi ile sevdikleriniz kendi hediyelerini kendileri seçme şansı yakalıyor. Raftingden masaja, pasta kursundan helikopter turuna birçok farklı deneyim sunan Momento Sevgililer Günü Özel Paketi yalnızca 1V1Y.COM’da!

Sevgililer Günü hediyesi ararken 1V1Y.COM Sevgililer Günü Özel Butiği’ne bakmayı unutmayın, en iyi markaların birçok hediye seçeneği arasından aşkınızı en iyi anlatanı bulmanın mutluluğunu yaşayın.

Bir Varmış Bir Yokmuş’a üye olmanız, en iyi markalara ve sezonun en iyi koleksiyonlarına kaçırılmayacak fırsatlarla sahip olmanız için adresimiz: www.1v1y.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER