@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.12.2009

24-26 Ocak'ta İstanbul Moda Fuarı var!

Fuarın açılış gününe Modacı Emel Acar’ın Home Store için hazırladığı İlkbahar-Yaz defilesi damgasını vuracak.

24- 26 Ocak tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan İstanbul Moda Fuarı’nın lansman toplantısı Sofa Otel’de gerçekleşti. Selçuk İçinsel(CNR Holding Satış Koordinatörü), Emel Acar (Home Store), Nihan Kalkandelen (Combitalia Marketing Manager), Ebru Uygun (Toçev Yön. Krl.Bşk.) Kurulu Başkanı) ve kareograf Yasin Soy’un ’un katıldığı toplantıda fuarla ilgili hazırlıklar hakkında bilgi verildi.

24-26 Ocak'ta İstanbul Moda Fuarı var!

Türk ve Avrupa Modası aynı podyumda görücüye çıkıyor
Fuarın açılış gününe Modacı Emel Acar’ın Home Store için hazırladığı İlkbahar-Yaz defilesi damgasını vuracak. TOÇEV yararına yapılacak defile, Yasin Soy’un koreografisi ile sunulacak. Fuarın 2. günü ise, moda ikonu Paris Hilton’un defilesi gerçekleşecek. Türkiye’de ilk kez bir fuara katılan Paris Hilton Markası’nın İtalya’daki Tasarım Grubu da, markanın Türkiye Temsilcisi Combitalia firmasının girişimiyle fuar için İstanbul’a gelecek.



Zincir mağazaların satın alma sorumluları geliyor
İstanbul Moda Fuarı’na çok sayıda ülkeden zincir mağazaların satın alma sorumluları ve grupları geliyor. Suudi Arabistan’ın en büyük zincir mağazası Saudi Home’un fuarda hatırı sayılır bir satın alma yapması bekleniyor.Ayrıca Japonya’nın da dört büyük zincir mağazası fuarı ziyaret edecek. Bunlar arasında HP France ve PR 01 de yer alıyor.

Ziyaretçi ülkeler
İstanbul Moda Fuarını ziyaret edecek olan ülkeler, ABD, Fransa, İngiltere, İspanya, Danimarka, Hollanda, Almanya, Yunanistan, Mısır, Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri, Lübnan, Rusya, Suudi Arabistan, Polonya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin olarak belirtiliyor.

İstanbul Moda Fuarı’nın katılımcı sayısı ise 125 olarak açıklandı.

Ürün Grupları
Fuarda sergilenecek ürün grupları ana başlıklarla, erkek-bayan-çocuk dış giyim, iç giyim, çorap, denim, triko, yan sanayi ve aksesuar (Ayakkabı, Çanta, Kemer, Şapka, Eşarp, Kravat) olarak açıklanıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER