Pudra.com 24.01.2012

5 ünlü moda blogger'ı 1V1Y için seçti!

Modayı kendi stilleriyle yorumlayan isimlerin seçtiği farklı ürün ve aksesuvarlara 1V1Y.COM üyeleri tek tıkla sahip olabilecekler.

Her gün binlerce takipçisiyle stillerini, moda anlayışlarını ve gardroplarını paylaşan tanınmış bloggerlar Ceylan Atınç, Koray Caner, Nil Ertürk, Zehra Elif Taş ve StyleBoom 1V1Y.COM’dan kendi tarzlarına özel seçtikleri 2012 Sonbahar – Kış sezonundan ürün ve aksesuvarlarla 5 Şubat’a kadar 1V1Y.COM üyelerine farklı seçenekler sunuyor.

5 ünlü moda blogger'ı 1V1Y için seçti!

Ceylan Atınç
Profesyonel dünyasını amatör ruhuyla birleştiren Ceylan Atınç’ın 1V1Y.COM’dan seçtiği feminen parçalarla kombinlediği maskülen detaylı ürünleri dikkat çekiyor.

Koray Caner
Modayı kendi gözünden yazan ve paylaşan Koray Caner’in seçtiği erkek gardrobunun 10 temel parçası oduncu gömleğinden, blazer cekete stil ipuçları veriyor.

Nil Ertürk
Sıra dışı seçimleri kombinleyen Nil Ertürk; önerdiği ürün ve aksesuvarlarla 1V1Y.COM üyelerine, genç, zamansız, sıcacık, üstelik şık bir görünüm için özel seçimler sunuyor..

Zehra Elif Taş
Moda dünyasındaki deneyimini her gün yeni haberlerle Zelfist.com’da paylaşan Zehra Elif Taş; 1V1Y.COM için seçtiği ürün ve aksesuvarlarla çalışan kadının dolabında yer alması gereken temel kıyafetler ile ilgili yaratıcı fikirler veriyor.

StyleBoom
Moda aşkını okuyucusuyla paylaştığı bloguyla ünlenen StyleBoom feminen ve sofistike seçimleriyle çağdaş kadının gündelik yaşamına kılavuzluk ediyor.

Moda bloggerlarının 1V1Y.COM üyeleri için seçtiği ürünleri online dergi 1V1Y. MAG’de görebilir beğendiğiniz ürünleri bir tıkla anında satın alabilirsiniz.

Bir Varmış Bir Yokmuş’a ulaşmak ve bu ayrıcalıklı dünyanın üyesi olmanız için www.1v1y.com ’dan üye olmanız yeterli.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER