Pudra.com 18.11.2011

"Ajda Pekkan For Twist" 1V1Y.COM'da satışta!

"Ajda Pekkan For Twist" Sonbahar Kış Koleksiyonu, 21 Kasım Pazartesi'den itibaren online'da sadece 1V1Y.COM'da satışa sunuluyor!

Perakende dünyasının önde gelen isimlerinin ortaklığıyla kurulan ve üyelerine moda ve stil önerileri de sunan, sezonun hitlerini avantajlar ile buluşturarak internetten alışverişe yeni bir soluk getiren 1V1Y.COM “Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonu ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor.


21 Kasım Pazartesi günü sınırlı sayıda sunulacak olan “Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonuna 1V1Y.COM ile Türkiye’nin her yerinden anında ulaşılabilecek ve koleksiyon tüm Türkiye’den modaseverlere sunulacak.

Koleksiyondan çizgiler
Rock temasının hakim olduğu “Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonu; her zamankinden daha seksi ve hiç olmadığı kadar asi bir tarz içerirken rahatlık ve şıklık ile bütünleşiyor. Koleksiyon Ajda Pekkan’ı ulaşılmaz bir yıldıza dönüştüren ışıltısını moda severlere de hissettiriyor.

Koleksiyonun vazgeçilmez detaylarından biri olan sırt dekoltesi “Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonunun en dikkat çekici özelliği olarak ön planda yer alıyor. Deri ve püskül detayları ile farklılaşan koleksiyonda, kışın sembolü parkalar taş işlemeler ile ışıldıyor.

Göz kamaştırıcı aksesuarlara da yer verilen “Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonu, kalın deri korse kemerler, hacimli rock yüzükler, püskül detaylı ve yoğun zincir kullanımlı bilekliklerle de zenginleşiyor.

“Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” Koleksiyonu ile tanışmak ve bu ayrıcalıklı dünyanın üyesi olmanız için www.1v1y.com'u ziyaret etmeniz ve üye olmanız yeterli.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER