Günaydın 18.03.2011

Alışverişte indirim dolu 40 gün 40 gece

Bu akşam İstinye Park ve Torium'da eş zamanlı gong vuruşu ile başlayacak olan İstanbul Shopping Fest; dans gösterileri, DJ performansları, konserler ve partilerle kentin ritmini hızlandıracak.

İstanbul'u dünyanın alışveriş merkezi haline getirmeyi hedefleyen İSF'nin açılışı, bu akşam İstinye Park ve Torium AVM'de eş zamanlı yapılacak. Cosmopolitan dergisi ve Torium'un ortak partisi; saat 20.30'da açılış gongu ile başlayacak. Saat 21.30'da ise İlhem Khodja sahne alacak. Yarın akşam da Nişantaşı'nda sokak partisi düzenlenecek. İSF'ye destek veren pek çok firma, 40 gün boyunca çeşitli indirimler yapacak. İşte, İstanbullular'a ilkbaharda alışveriş şenliği yaşatacak bazı kampanyalar...

Alışverişte indirim dolu 40 gün 40 gece

DAMAT
TWEEN RENGİNİZİ ÖĞRENİN

Damat Tween, festival boyunca yüzde 30'luk indirim uygulayacak. İngiliz renk psikoloğu Nathalie Baur, 26 Mart'ta Damat Tween müşterileriyle Akmerkez mağazasında buluşacak. Baur; renkleri kullanarak kendinizi en iyi şekilde ifade etmenize yardımcı olacak.

KYO MY FRIEND İSF'YE ÖZEL ÜRÜN
Mayo, bikini ve iç giyim markası Kyo My Friend, alışveriş festivali için özel bikini üretti. Turkuvaz bikini adlı ürün, İSF koleksiyonerleri için 100 adet üretildi. Fiyatı mı? Altı 19.90, üstü 19.90 lira.

DAGİ İNDİRİM+HEDİYE

Dagi, sezon ürünlerinde yüzde 30, seri sonu ürünlerde ise yüzde 50'ye varan indirim yapacak. 150 lira ve üzeri alışveriş yapanlar, İSF için tasarlanmış alışveriş çantasına da sahip olacak. MARKS&SPENCER

CUMARTESİ ŞENLİĞİ
Bu akşam İstinye Park ve Torium mağazalarındaki tüm alışverişlerde yüzde 15 indirim uygulanacak. Aynı indirim yarın da tüm mağazaları kapsayacak.

KOTON SÜRPRİZLERLE DOLU
Festival boyunca tüm Koton ürünlerinde yüzde 30 indirim yapılacak ve günün her saati sürpriz kampanyalar düzenlenecek. İlkbahar-yaz koleksiyonunda beş farklı konseptte tasarımlara yer veren Koton, müşterilerini trendlerle buluşturacak.

DERİMOD YENİ SEZONDA UCUZLUK
Bu bahar deri elbiseler, etekler çok moda... Derimod'un yeni sezon ürünleri ise alışveriş festivalinde yüzde 30 indirimli olarak satışa sunulacak. Yeni koleksiyonun favori renkleri arasında; zeytinyağı yeşili, jean mavisi ve şarap rengi yer alıyor.

MATRAŞ 40 ÜRÜNE YÜZDE 40
Matraş; yeni sezon ürünleri arasından 40 parçayı, İstanbul Shopping Fest süresince yüzde 40 indirimle satacak. Akmerkez, İstinye Park, Galleria ve Palladium mağazalarında festival coşkusu yaşanacak.

SABRİ ÖZEL TURKCELL İÇİN YÜZDE 10
Sabri Özel, bugünden itibaren yeni sezon ürünlerinde yüzde 20 indirim yapacak. Turkcelliler yüzde 10 indirim daha alacak.

FLO İKİNCİYİ ALANLAR KÂRLI
FLO'nun özel indirim kampanyasında; bir ürün alan herkes, ikinci ürüne yüzde 30 daha az para ödeyecek. FLO mağazaları 40 gün boyunca 23.00'e kadar açık olacak.

TİNA MÜCEVHER KURDELELİ TAKILAR

Tina, 40 gün 40 gece esprisinden yola çıkarak 40 mücevhere kurdele taktı! Kurdelelerin altına da sürpriz fırsatlar yazıldı.

ATASAY KUYUMCULUK 45 MAĞAZA DEVREDE
Atasay Kuyumculuk, festivale İstanbul'daki 45 mağazası ile katılıyor ve pırlantalı ürünlerde yüzde 20, altın tasarımlarda ise yüzde 15 indirim sunacak.

UCUZLUK ŞENLİĞİ
İstanbul Shopping Fest; sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, müzik etkinlikleri, yarışmalar, moda gösterileri ve defilelere ev sahipliği yapacak. Anlaşmalı kafe ve restoranlar da İSF'ye katılacak. Alışveriş yaptığınız mağazalardan alacağınız indirim kuponlarını kafelerde kullanabileceksiniz. Final gecesi olan 26 Nisan'da; İstiklal, Abdi İpekçi ve Bağdat Caddesi'ndeki bütün mağazalar ve alışveriş merkezleri, gece saat 02.00'ye kadar açık olacak.

40 LİRA HARCAYIN ARABA KAZANIN
İstanbul Shopping Fest'e katılan satış noktalarından 40 liralık alışveriş yapanlar, Megane Coupe veya Clio Hatchback kazanma şansını yakalayacak. Renault; İstanbul Shopping Fest'in tadını çıkaranlara 15 adet Clio Hatchback ve 5 adet Megane Coupe olmak üzere 20 otomobil kazandıracak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER