Pudra.com 16.04.2014

Barbara Bui'nin ilk mağazası Nişantaşı'nda açıldı

Şehirli kadının enerjisini ve gücünü yansıtan ve zamansız tasarımlarıyla çok beğendiğimiz Barbara Bui'nin Türkiye’deki ilk mağazası St. Regis İstanbul- Nişantaşı’nda açıldı.

Şehirli kadının enerjisini ve gücünü yansıtan rock&roll ruhu taşıyan koleksiyonları ve zamansız tasarımlarıyla sofistike parizyen tarzının temsilcisi Barbara Bui'nin Türkiye’deki ilk mağazası Nişantaşı’nda açıldı.

Barbara Bui'nin ilk mağazası Nişantaşı'nda açıldı

Paris Montaigne'deki Flagship mağazası ve Milano, New York, Beverly Hills, Costa Mesa, Rusya, Beyrut gibi önemli lokasyonlardaki mağaza zincirine son olarak Demsa Group ortaklığıyla St. Regis İstanbul- Nişantaşı mağazasını ekleyen Barbara Bui, 2014 yazında tutkulu asi ve güçlü rock yorumu, heykelsi tasarımlarıyla denim kumaşı yeniden tanımlıyor.

Denim kumaşın geçirdiği her işlemle farklı bir görünüme bürünmesinden ilham alan tasarımcı, yıpranmış, saçaklandırılmış denimlerle ceket ve bluzları süsleyen göz alıcı desenler ortaya çıkarıyor. Bu çok özel mavi silüetleri, beyaz koton kumaşın eşsiz zarafeti tamamlıyor. Koleksiyonda yer alan melon şapkalar cool ve umursamaz tavırları, mini etek ve gösterişli pantolonlar ise cüretkar stilleri ile dikkat çekiyor.

Barbara Bui Nişantaşı
Adres: St. Regis İstanbul, Harbiye Mah. Mim Kemal Öke Caddesi No: 35-1 Nişantaşı
Telefon: 0212 23037 52


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER