@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.01.2016

Dünyanızı paylaşın, her gün 100 TL kazanın

Pudra'nın düzenlediği "Benim Dünyam" yarışması başlıyor. Alışveriş dünyanızı paylaşarak 100 TL ve 1000 TL'lik alışveriş çekleri kazanabilirsiniz.

Moda severlerin alışveriş dünyalarını sosyal medya hesaplarında paylaştıkça para kazanabilecekleri bir yarışmamız var: "Benim Dünyam". Kadınlara özel bu yarışmada kendi dünyanızı paylaşarak hem ne kadar zevkli olduğunuzu gösterebilir, hem de her gün 100 TL ve her ay 1000 TL Alışveriş Çeki kazanabilirsiniz.

Dolabınızı arkadaşlarınızla paylaşın, ödül kazanın
 
"Benim Dünyam" yarışmasına katılmak çok kolay. Pudra'nın Shop bölümüne ücretsiz üye olun. Zevkinizi yansıtan, artık kullanmadığınız ürünlerin fotoğraflarını çekip profil sayfanızda paylaşın. Yarışmaya katılmak için dünyanıza 30, vitrininize en az 15 ürün eklemeniz gerekiyor. Vitrininizi sosyal medyadan arkadaşlarınız ile paylaşın, onlar da üye olarak vitrininizi beğenip, yorum yazsınlar.
 
Zevkli bir vitrininiz varsa, eminiz Pudra.com’u ziyaret eden kadınlar da dolabınızı beğenip yorum yazacaklar. Beğeni ve yorumlar arttıkça, puanlarınız artacak. Her günün sonunda en yüksek puanı alan 5 vitrin 100 TL Alışveriş Çeki kazanacak.
 

En iyi satıcı 1000 TL kazanıyor

Asıl büyük sürpriz, beğeni topladığı kadar vitrinindeki ürünleri de satabilen kadınların olacak: Ay sonunda en yüksek satışı yapan Pudra Shop üyesi 1000 TL Alışveriş Çeki kazanacak. 
 
Kazandığınız Alışveriş Çekini Pudra Shop’tan beğendiğiniz ürünleri satın almak için kullanabilirsiniz. Bu belki bir çanta olur, belki bir kolye. Seçim sizin.
 

Sonuçlar gece yarısı açıklanıyor

Unutmayın her gün en çok puanı alan 5 kişi gece 24:00’te Pudra Shop’ta açıklanacak. Yarışmaya dair merak ettiğiniz tüm cevapları Benim Dünyam sayfasında bulabilirsiniz.
 
Bu ödülleri ben kazanmak istiyorum diyorsanız kıyafet dolabınızın karşısına geçip kullanmadığınız parçaları seçmenin tam zamanı. Seçtiğiniz elbise, ayakkabı, çanta ya da aksesuarları satışa çıkartmak için Pudra Shop’taki vitrininize yükleyin. Ve dolabınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp arkadaşlarınızdan dolabınızı beğenmesini isteyin. Hepsi bu kadar.
Ne derler, iyi olan kazansın :)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER