mia-posta.com 11.11.2010

Bu butikte her şey tek: Marginale

Yıllardır moda ile bire bir uğraşmış Cenk ve Tuba Taşkın Gürleyen aşkının meyvası Marginale Teşvikiye'de açılmış yeni bir butik. Bu butikte herşeyden sadece 1 tane var!

Acı ama gerçek. Mağaza mağaza gezip orijinal olma adına aldığınız o ceket ne Amerika'dan ne Almanya ya da İtalya'dan. Seri üretim bir Çin malı. Yani milyonlarcasından biri. Ye, Dua Et, Sev filmindeki gibi Julia Roberts'ın etrafında pervane, güle oynaya çalışan İtalyanlar tarafından da üretilmiyorlar. Bir yer dışında; Marginale.

Bu butikte her şey tek: Marginale

Yıllardır moda ile bire bir uğraşmış Cenk ve Tuba Taşkın Gürleyen aşkının meyvası Marginale Teşvikiye'de açılmış yeni bir butik. İlk dikkatinizi çekecek detay; şıklığı sadelikle yakalayan göz alıcı takılar. Tek tek tasarlanan bu takılar gerçek taşlardan ve altın kaplama metallerden oluşuyor. Tarzınıza uygun bir takı bulmamanız neredeyse imkansız.

Kıyafet koleksiyonu ise iç çamaşırından jean'lere gece elbiselerinden montlara kadar uzanıyor. Düzenli gidilen İtalya seyahatleri sonucu oluşan bu seçkide her parçadan sadece bir tane var. Eşi olan tek şey ayakkabılar. Özellikle mont ve iç çamaşırlarına bayıldık. Bölünerek çoğalmaya karşı seksi, çekici ve duygu yüklü İtalyan parçaları için Marginale tarzı yegane olanlara "ciao" der!

Kaynak: mia-posta.com

Marginale
(0212) 296 47 84
Teşvikiye Mahallesi Hacı Efendi Sokak 63/B, Nişantaşı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER