@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.06.2011

Bu sneaker'lar müthiş!

Gücünü, Çin savaş sanatları ayakkabılarının üretim yöntemlerinden alan; felsefesi stil, rahatlık ve sağlık olan Fransız tasarımı Shulong, dünyanın en konforlu ‘sneaker’larını Türkiye ile tanıştırıyor.

Koton ve kauçuk malzemeyi bir araya getirerek eşsiz bir bütünü oluşturan ayakkabı markası Shulong; Fransa’nın ardından kült bir moda akımı başlatma iddiasıyla Türkiye’de! Fransız tasarımcı Alexandre Lagneau tarafından dizayn edilen; 1930’ların rahatlık ve sağlığa dayalı Çin geleneğinin bir meyvesi olan Shulong, Türkiye’de de kitlelerin beğenisine ‘sağlık ve rahatlık’ temasıyla sunuluyor.

Gücünü ve onu eşsiz kılan özelliklerini; olağanüstü el işçiliğinden ve Çin savaş sanatları olarak bilinen Wushu ayakkabılarının üretim yöntemlerinden alan Shulong; bir moda sneaker’ı olma özelliğinin yanı sıra; özel üretim tekniğiyle konfor, dayanıklılık ve esnekliğin tanımını yeniden yapıyor.

Shulong sneaker'ların birbirinden güzel renklerine bakmaya ne dersiniz? Tıklayın!

Çince’de ‘Shu’ rahat, ‘Long’ ejderha anlamına gelen Shulong, bugün başta Fransa olmak üzere; ABD, İtalya, İspanya ve Hollanda’da en çok tercih edilen sneaker’ların başında geliyor.

Shulong’u farklı kılan ve tercih sebebi yapan ne?
KONFORU VE ÜRETİM YÖNTEMİ. Türkiye’de Twigy mağazalarında ve www.zizigo.com’da satışa sunulmaya başlanan Shulong, teknik detaylarla dolu üretim sürecinden geçerek gücüne ve eşsizliğine ulaşıyor. Sıradan bez ayakkabıların taban yapısı, sert zeminleri hissettirdiği için bir süre sonra ağrıya sebep olarak rahatsızlık verir. Shulong’un astar ve kauçuk dış taban arasında bulunan yüksek ısıda fırınlanarak elde edilen şişirilmiş kauçuk sünger tabanın yastık formu; konforun tanımını yeniden yapıyor.

Shulong’a sırrını veren hangi işlem?
FIRINLANMA. Üç parçadan oluşan Shulong, özel bir fırınlanma işleminin ardından vazgeçmesi zor bir konfor vaadediyor. Bütün pamuk parçalarıyla yapılmış üst kısım, orta bölümde bulunan kauçuk sünger ve kauçuk dış tabandan oluşan Shulong; özel bir fırında 125 derecede 55 dakika boyunca fırınlanıyor. Shulong’un içinde kullanılan kauçuk sünger, fırınlama işlemi sırasında şişerek, mikro hava kabarcıklarıyla dolu, konforlu ve hacimli bir tabana dönüşüyor.

Shulong kime hitap ediyor?
YAŞ VE CİNSİYET AYRIMI YOK. Dünyanın en önemli tekstil fuarlarından biri olarak kabul edilen Bread&Butter’a kabul görmüş olan Shulong, 36-45 numaraları arasında, 10 model 27 farklı renk alternatifiyle hem kadın hem de erkeklere hitap ediyor. Ağırlıklı olarak genç kitlenin takipçisi olduğu sneaker kültürünü farklı bir disipline taşıyarak konfor ve sağlıkla buluşturan Shulong, bu sayede geniş koleksiyonuna yaş sınırı koymuyor. Renk ve desen özgürlüğü sunan marka, farklı taban renkleriyle de tarzını ayakkabı seçimiyle yansıtmak isteyen moda düşkünlerinin gözdesi olacak.
Shulong, düz renk keten modellerin yanı sıra; farklı renk ve desen seçeneklerini sunarken; müdavimlerinin beklentilerini kış aylarında da karşılayacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2