@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.12.2010

Davet çok elbisem yok

Gideceği bir davette veya katılacağı bir partide gece elbisesi sıkıntısı çekenlere çok büyük bir müjdemiz var! İki zevkli moda tutkununun açtığı davetcokelbisemyok web sitesinde birbirinden ünlü markaların abiye kıyafetlerini kiralamanız mümkün.

Pudra.com’un son aylarda duyduğu en güzel haberlerden biri de bu olsa gerek. “Kadınların halinden kadınlar anlar” diyen ve güzel giyinmenin öneminin farkında olan iki genç kadın yıllardır sıkıntısını çektiğimiz bir konuyu sonlandırmak üzere online bir gardırop yarattı! Bundan sonra katılacağınız bir davette veya gideceğiniz bir partide “Ne giysem” ve “Nereden elbise alsam” soruları arasında anlık ‘kadınsı’ depresyonlar yaşamak yerine davetcokelbisemyok web sitesini tıklayarak dilediğiniz ünlü markanın elbisesini üç günlüğüne kiralamanız mümkün. Üstelik Türkiye’nin her yerinden!

Davet çok elbisem yok

Projenin sahipleri Eda Yenigün ve Serra Çelikkol “Bizler girişimci iki genç moda tutkunu olarak bu işe kafa yormaya başladık ve de davetcokelbisemyok adlı sitemizi kurduk. Tam olarak davetcokelbisemyok.com sitesinde ne var derseniz; kendini şık ve güzel hissetmek isteyen tüm kadınlara, dünyaca ünlü markaları uygun fiyatlara kiralama imkanı sunuyoruz” diyor.

Bu web sitesinin amacı da her şeyi özetler nitelikte: Dünyaca ünlü markaların abiye, kokteyl, gündelik ve çok özel vintage elbiselerini uygun fiyatlara kiralamak. Yenigün ve Çelikkol “Elimizde her davete uygun elbiseler bulunuyor. Çok özel bir davette Valentino’nun abiye bir elbisesi ile göz kamaştırabilir ya da Alice +Olivia’nın kokteyl elbisesi ile ışıldayabilirsiniz” diyor.

"davetcokelbisemyok" web sitesi Türkiye’nin her yerine hizmet vermekte. Elbiseleri yakından görmek ve denemek isteyen herkesi Bebek’teki showroom’larına bekliyorlar. Ayrıca showroom’larında isteyen müşterilere gece davetleri için styling hizmeti de veriyorlar.

Tek yapmanız gereken www.davetcokelbisemyok.com sitesini tıklamak. Gerisi zaten çok eğlenceli!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER