@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.08.2010

Diane Von Furstenberg 23 Eylül'de İstanbul’da!

Kruvaze elbisenin mucidi Diane Von Furstenberg'in Türkiye'deki ilk mono butiği 23 Eylül'de Nişantaşı'nda açılıyor.

DVF’in orijinal mağaza konsepti çizgilerine sadık kalınarak tasarlanan 125 metrekarelik butiği, markanın karakteristiğini mükemmel bir şekilde yansıtarak, beyaz rengin hakimiyeti ile birlikte ayna ve parıltılı detaylarla da görsel bir ziyafet sunma niyeti ile yola çıkmış. Ünlü modacının dünya ile aynı anda satışa sunulacak tasarımlarını bu mağazada bulmak mümkün olacak.

Diane Von Furstenberg 23 Eylül'de İstanbul’da!

Furstenberg, 23 Eylül'de Nişantaşı Brandroom bünyesinde açılacak olan DvF butiğini ziyaret ederek Hotel Les Ottomans'ta onuruna düzenlenecek geceye katılacak.

Sienna Miller, Jennifer Garner, Blake Lively, Beyonce Knowles, Jennifer Lopez Eva Longoria Parker ve Heidi Klum gibi dünyaca ünlü isimlerin de gözde markası olan Diane von Furstenberg yeni koleksiyonu ile de oldukça iddialı.

Diane Von Furstenberg
Moda dünyasının efsanevi isimlerinden Diane von Furstenberg, anvelop elbiseyi kadınlara kazandıran isim olarak biliniyor. 63 yaşındaki Belçika doğumlu tasarımcının annesi ise Auschwitz-Birkenau toplama kampında tesadüf eseri hayatta kalmış bir kadın. Furstenberg'in soyadı, ilk evliliğinden geliyor. Alman Kraliyet Ailesi'nden Prens Eduard Egon zu Furstenberg ile bir süre evli kalan tasarımcının Prens Alexander von Furstenberg ve Prenses Tatiana adlı iki çocuğu var. Furstenberg'in moda sektörüne atılması da, ilk evliliği zamanına denk geliyor. 70'li yıllarda çok başarılı olan marka, bir süre kapalı kaldıktan sonra 1997'de yeniden hayata döndü. Furstenberg şu anda CFDA (Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi) başkanı.

DVF baştan beri kendiyle barışık, kadın olmayı seven, güçlü ve özgür kadın ruhunu esin kaynağı olarak alan bir marka. Kıyafetlerde sunduğu desen ve renk özgürlüğünü son iki senedir aksesuarlarına da vererek genişletmeye başladı. Eşarp ve şal koleksiyonumuz da bu gelişimin bir parçası. Eşarplar ve şallar vücudunuzla birleştiğinde tamamen çerçeveleme konseptini yaratıyor. Şalı boynunuza attığınızda da yüzünüze başka bir renk kattığını hissediyorsunuz.

Brandroom Nişantaşı
Nişantaşı Abdi İpekçi Cad. Polat Palas No:63 Maçka / İstanbul
0 212 241 60 49


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER