pudra.com 08.11.2010

Diesel'in seri sonu ürünleri internette!

Diesel'den beklenen web alışveriş sitesi sonunda yayın hayatına başladı. Seri sonu ürünleriyle dikkat çeken www.outset.com.tr adresi artık yayında.

Diesel'in seri sonu ürünleri artık internette. Ayrıca jean laboratuvarı fikrinden ortaya çıkan "JeansLab" ürünleri de www.outset.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Diesel'in seri sonu ürünleri internette!

Peki, nasıl alışveriş yapacaksınız?
Outset.com.tr'den alışveriş yapmanız için üye olabilir veya üye olmadan sadece alışveriş yapabilirsiniz. Zaten üye iseniz, giriş yaparak sistem tarafından tanınır duruma gelebilirsiniz. Bu kısa işlemin ardından alışveriş yapmak çok daha kolay ve hızlı!

Ürünler bölümlerinde beğendiğiniz ürünleri "sepete at" butonuna tıklayıp sepetinize ekledikten sonra "satın al" butonuna tıklayarak alışverişinizi sadece birkaç adımda kolayca tamamlayabilirsiniz.

Tek parça ürün almak için ise, beğendiğiniz ürünün detay sayfasının altında yer alan "hemen al" butonuna tıklayarak alışverişinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bundan sonra yapmanız gereken sadece ödeme ve teslimat bilgilerinizi girmek ve siparişinizi onaylamak.

İyi alışverişler!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER