Pudra.com 26.04.2012

Doğu'da leopar desenli, Batı'da siyah iç çamaşırı

Ten, Facebook sayfasını takip edenlere yönelttiği sorularla Türk kadınlarının çamaşır tercihlerini ortaya çıkardı. Anket, Ten Facebook sayfasını takip eden 7 bin 801 kişinin katılımıyla yapıldı.

Bu sene 56’ıncı yılını kutlayan iç giyim markası Ten, Facebook üzerinden düzenlediği anketle kadınların iç çamaşırı tercihlerini belirledi. Ten’in Facebook sayfasındaki ankete katılanların verdiği yanıtlar; ülkenin doğusunda renkli ve desenli, batıya geldikçe siyah iç çamaşırlarının tercih edildiğini gösterdi.

Doğu'da leopar desenli, Batı'da siyah iç çamaşırı

Anketin bir başka sonucu ise kadınların leopar desenli iç çamaşırını daha fazla aldığı oldu. Bunu çiçekli ve çizgi film karakterli desenler takip etti. Renk tercihleri ise siyah, beyaz, kırmızı ve ten rengi olarak sıralandı.

Günlük hayatta jartiyer; davetlere giderken korse

Ten’in düzenlediği anket, özellikle çalışan kadının günlük hayatında jartiyer giymeyi sevdiğini gösterirken, kadınların özel davetlere giderken genellikle korse giydiği sonucunu verdi. Jartiyer kullanımı yılbaşı gecesi ve Sevgililer Günü’nde artış gösteriyor. Ankete yanıt veren kadınların tümü kendilerine iç çamaşırı hediye edilmesinden mutlu olduklarını ifade ettiler.

Ankete göre kadınlar iç çamaşırı alışverişinde oldukça tutucular… Çamaşırları eskidikçe yeni çamaşır satın alan kadınlar pamuklu ve takım çamaşırları tercih ediyorlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER