@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.01.2011

Dünya markaları bu sitede: 212-fashion.com

Dünyaca ünlü markaları ulaşılmaz olmaktan çıkaran 212-fashion.com, henüz çok yeni bir alışveriş sitesi. Gelin bu siteye göz atalım...

212-Fashion.com, serüveni yeni başladı. Site, yeni olmanın heyecanını, rengini ve tazeliğini yansıtıyor. Amacı, modanın en son trendlerine; uygun fiyata, en hızlı şekilde sahip olmanızı sağlamak. Aynı zamanda dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındırarak bu markaları ulaşılmaz olmaktan çıkarmak.

Dünya markaları bu sitede: 212-fashion.com

212-fashion nedir?
212- fashion; klasik tarzının yanı sıra yeniliklere meraklı yönüyle ve geniş ürün yelpazesi ile farklılık yaratmanıza yardımcı olur. 212-Fashion; internet üzerinden sadece orjinal ürün satan bir sanal alışveriş (Online) sitesidir. Sağ üst köşede yer alan "Üye ol" linkinden hemen üye olabilirsiniz.

212- fashion diyor ki:
"Tarihçemiz siz değerli müşterilerimiz ile birlikte oluşacaktır. Her şeye birlikte başlıyoruz. Unutmayın sizin istekleriniz doğrultusunda ilerleyeceğiz.. Çünkü bizim için önemli olan sizin ne istediğiniz!"

Her modelden 5 tane
Online butik anlayışıyla hizmet veren 212-fashion.com’da her modelden yalnızca 5 adet bulunuyor. Böylece satın aldığınız bir ürünü, arkadaşınızın da alma ihtimali, binde birlere düşüyor. Üstelik, siteden satılan tüm ürünler % 100 orijinal.

24 saatte ürün teslimatı
212-fashion.com ile satın aldığınız ürünü teslim almak için günlerce beklemenize gerek kalmıyor. Diğer sitelerde uygulanan ürünün teslimatı için kampanyanın sona ermesini beklemek, 212.fashion.com ile tarih oluyor. İstanbul’dan sabah alışveriş yapan müşterilerin ürünleri, akşamüstü teslim ediliyor. İstanbul dışından alışveriş yapanlar ise ertesi gün siparişlerini teslim alabiliyorlar.

Dünya’nın en yüksek çözünürlüğü
www.212-fashion.com teknik olarak da dünyada ve Türkiye’de 1268x1024 piksel çözünürlüğü ile yine bir ilke imza atıyor. ‘Süper Zoom’ özelliğiyle herhangi bir ürünün en ince ayrıntısına kadar inceleyebiliyorsunuz. Böylece desenleri, dikişleri, renkleri normalde göremeyeceğiniz kadar büyük bir şekilde görebiliyorsunuz.

212-fashion.com'da satılan markalar
Liebeskind Berlin
Fritzi aus Preußen
Scotch & Soda
Firetrap
Yumi
rich & royal
French Connection
Fornarina
Guess
Selected
VILA

Bülten abonesi olun
Üyeler, daima 212-Fashion.Com'un yeniklerinden, ürünlerle ilgili haberlerden ve kampanyalardan E-Bülten sayesinde kolaylıkla haberdar olabilecekler.

E-Bültenin avantajları şunlardır:
- Özel indirim kampanyalarından haberdar olmak,
- Bünyesine yeni katılmış olan markaların haberlerini almak,
- Limited ürün haberlerini öğrenmek,
- 212-Fashion.Com'un üyelerine özel tavsiye mesajlarını almak.

Sipariş, ödeme ve diğer detaylar için:
www.212-fashion.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER