Milliyet Cadde 14.09.2010

Fashion's Night Out İstanbul başlıyor!

Eğlence ve alışverişi birleştiren, mağazaların hem indirim yapıp hem parti verdiği Fashion’s Night Out 16 Eylül Perşembe gecesi yapılacak!

Fashion's Night Out İstanbul başlıyor! fno 1
1/7
İlk defa geçtiğimiz yıl New York, Londra, Milano ve Tokyo gibi moda başkentlerinde düzenlenen Fashion’s Night Out (FNO), aynı hafta içinde 16 ülkede birden düzenlenen bir moda etkinliği. Bu etkinlik bizde 16 Eylül akşamı İstanbul’da Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park’ta kutlanıyor.
FNO nedir?
Vogue dergisinin girişimiyle düzenlenen organizasyonun düzenlendiği şehirlerin popüler alışveriş noktalarındaki mağazalar 24.00’e kadar açık oluyor. Aslında Fashion’s Night Out için büyük bir alışveriş partisi demek daha doğru olur çünkü bu geçen yıl bu etkinliğin çıkış noktası, yaşanan ekonomik durgunluktan sonra insanları alışveriş yapmaya teşvik etmekti.

16 Eylül akşamı etkinliğe katılan mağazalarda indirim ve hediye fırsatları sunuluyor, özel ikramlar eşliğinde canlı müzik ya da DJ performansları düzenleniyor. Mağazalara gidenler modellerle, moda tasarımcıları ve stil danışmanlarıyla tanışma fırsatı yakalıyorlar. Ayrıca pek çok oyuncu ve müzisyen de geceye destek veriyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2