pudra.com 08.03.2011

Fransız e-moda devi, Türkiye’de!

Avrupa ve özellikle Fransız modasını yakından takip edenlerin aşina olduğu La Redoute artık Türkiye’de. Modada “sıradan” olan değil elit ve kişiye özel zevki arayanlar için...

Geçmişi yaklaşık 140 yıl öncesine ve Fransa’ya dayanan La Redoute, 1873 yılında Fransa’nın Roubaix kasabasında kuruldu. Günümüzde 23 ayrı ülkede faaliyet gösteren ve Avrupa’nın en büyük, en iyi bilinen uzaktan satış şirketlerinden biri.

Fransız e-moda devi, Türkiye’de!

La Redoute, kendisine ait 18 ayrı markayla birlikte, özellikle moda ve ev dekorasyonu alanında faaliyet gösteren pek çok dünya markasının da satışını gerçekleştiriyor. Her sezon ünlü modacılar ve gelecek vaadeden genç stilistlerle işbirliği yaparak, Haute Couture’u makul fiyatlara son tüketiciye sunan kuruluş; Redcats, Puma, Fnac ve Conforma gibi kendi alanında lider markalar kadar Gucci, Bottega Veneta, YSL, Sergio Rossi, Stelle McCartney, Alexander McQueen ve Balenciaga gibi prestijli markaları da bünyesinde toplayan PPR Grup’un bir parçası olarak online sipariş ile satışta Avrupa’da hemen her eve en az birkaç ürün kalemiyle girmeyi başarıyor.

La Redoute, günümüzde online shopping anlayışıyla ve e-ticaret kapsamında Fransa, İngiltere, İsviçre, Portekiz, İspanya, Avusturya, İsveç, Norveç, Belçika, Yunanistan, Güney Kore, Lüksemburg, Lübnan, Malta, Hırvatistan, Slovenya, Rusya ve İtalya’da faaliyette. Ve nihayet, Türkiye’de...

La Redoute Türkiye
www.laredoute.com.tr adresinden ulaşılabilen kuruluşun ürün gamında, La Redoute’nin geleneksel ürün ve markalarının tümü yer alıyor. Sadece ev tekstili ürünleri ile ayakkabı-çanta-kemer gibi deri bazlı grubun pek yakında sitedeki yerini alacağı belirtiliyor.

La Redoute Türkiye, birbirinden şık kadın ve erkek giyiminin yanı sıra, bebek ve çocuklara hitap eden ürünleriyle de göz dolduruyor. Kadın iç çamaşırlarında seksi bir cazibeyle işlevselliği, kalite ve marka çizgisinde buluşturan La Redoute Türkiye, yine kadınlara yönelik olarak satılan pijama takımlarıyla da rahat bir uyku vaadediyor.

La Redoute ile kadınlar, herkeste olanı değil, ayrıcalıklı olanı giymenin keyfini doyasıya yaşıyor. Birbirinden farklı giyim anlayışlarını bir arada bulan kadınlar, aradıkları ürünün renk seçeneklerini de inceleyebiliyorlar. Erkekler La Redoute ile casual bir rahatlığı alabildiğine yaşıyor. Ciddi, rahat ancak resmiyetten özensizlikten uzak seçeneklerle, kendilerini daha rahat ifade edebiliyorlar. La Redoute’un bebeklere yönelik ürünleriyle tüm minikler birer şeker parçasına, çocuklar da şık birer küçük hanım ve küçük beye dönüşüyor.

İndirimli ürünler, outlet satışlar
La Redoute, sadece kalitesi, zengin marka seçenekleri ve zevkli modelleriyle değil, sürpriz uygulamalarıyla da kısa sürede online alışveriş meraklılarının en sık ziyaret edeceği adres olacağa benziyor. İndirimli ürünleri, outlet satışları hatta sürpriz ve her gün değişen “günün fırsatı” seçenekleriyle de La Redoute Türkiye, online alışveriş anlayışını tepeden tırnağa değiştirmek üzere Türkiye pazarına son derece iddialı giriyor.


www.laredoute.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER