pudra.com 22.12.2010

GalataModa başlıyor!

Tasarım giyinmeyi sevenlere müjde! GalataModa Festivali'nin 7. etkinliği 22-26 Aralık 2010 tarihleri arasında Tepebaşı’nda kurulacak dev çadır mağazada, limango co-sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Beyoğlu Belediyesi ve Moda Tasarımcıları Derneği ( MTD) işbirliği ile limango co- sponsorluğunda gerçekleştirilecek GalataModa Festivali’nin 7.’si 22-26 Aralık 2010 tarihleri arasında Tepebaşı’nda kurulacak dev çadır mağazada gerçekleştirilecek.

GalataModa başlıyor!

5 gün sürecek olan festivalde bu yıl 31 tasarımcı, GalataModa’ya özel olarak hazırladıkları sınırlı sayıdaki koleksiyonlarıyla tüketiciyle buluşacak. Modaseverlerin takıdan paltoya, gece elbisesinden ayakkabıya 20,00 TL-750,00 TL arasında uygun fiyatlarla tasarım ürünleriyle buluştukları GalataModa kapsamında 5 gün boyunca düzenlenecek “Tasarımcı Buluşmaları”nın ise moda takipçilerinin yoğun ilgisini çekmesi bekleniyor. ESMOD ise standında gerçekleştireceği Fashion Snopshot atölye çalışması ile “temel ürün üretimi” ile ilgili uygulamalı bir çalışma gerçekleştirecek.

Modayı ve tasarımı destekleyen limango, tasarımcı-moda buluşmalarının bu önemli organizasyonuna co-sponsor olarak destek veriyor. Her gün 10:00 - 21:00 saatleri arasında açık olacak GalataModa çadırında katılımcılar limango standında sürpriz hediyeler kazanma ve düzenlenen aktivitelere katılma şansını yakalarken, limangoBlog sayesinde ise gün boyunca GalataModa ile ilgili özel haberleri takip edebilecekler. 25 Aralık Cumartesi günü ise saat 13:00 – 14:00 arasında stil danışmanları Başak Dizer Fransez ve Deniz Marşan “limango Stil Sohbetleri”nin konuğu olacak. GalataModa’yı bu yıl ziyaret edemeyecekler için limango Türkiye, GalataModa Online satışı gerçekleştirecek. Tanımış tasarımcıların, etkinlik kapsamında standlarında sergileyecekleri ürünleri arasından seçtiklerini limango.com.tr’den satın alabilme şansına sahip olunabilecek. Kampanya GalataModa süresince devam edecek.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu sezon erkek koleksiyonuna da ağırlık verilen festivalde Niyazi Erdoğan ve Hatice Gökçe’nin yanısıra Nazlı Çetiner, Ebru Günay ve Bihter Ayda Pekin de erkekler için tasarladıkarı ürünleri satışa sunacak. GalataModa’ya festival ruhunu katacak Dinamo FM DJleri ise, gün boyunca pikapları başında canlı performans sunacak.

GALATAMODA TASARIMCILARI

Bahar Korçan, Begüm Salihoğlu, Bige Ökten, Bihter Aida Pekin, Cem Lokmanhekim, Çiğdem Akın, Deniz Kaprol, Ebru Günay, Eynel Çelebi, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Jale Hürdoğan, Hatice Gökçe, Mehtap Elaidi, Müge Ersin, Nazlı Çetiner, Nejla Güvenç, Niyazi Erdoğan, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem İkiışık, Özlem Kaya, Özlem Süer, Özlem Uygun, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar, Ümit Aybek, Zeynep Erdoğan, Elif Cığızoğlu.

GALATAMODA TASARIMCI BULUŞMALARI
PROGRAM


23 Aralık 2010 Perşembe / 11:00-13:00 / Bihter Ayda Pekin /Takı Tasarımı

24 Aralık 2010 Cuma / 17:00-19:00 / Gamze Saraçoğlu / Sokak Modası

25 Aralık 2010 Cumartesi / 15:00-17:00 / Mehtap Elaidi / Tasarımın markası

26 Aralık 2010 Pazar / 3:00-15:00 / Niyazi Erdoğan / Farklı Erkek Stilleri ve Uygulama Metodları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER