Pudra.com 12.12.2012

Galatamoda Festivali 20 Aralık'ta başlıyor

Moda, tasarım, alışveriş, müzik ve eğlence yine Galatamoda Festivali’nde bir araya gelecek. 20-23 Aralık 2012 tarihleri arasında Maçka KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek olan bu benzersiz festivali kaçırmayın!

İstanbul’un farklı mekanlarında modaseverlerle buluşan GalataModa Festivali, 20-23 Aralık 2012 tarihleri arasında sanat ve etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park, Maçka’da düzenlecek.

Galatamoda Festivali 20 Aralık'ta başlıyor

GalataModa Festivali’nde 33 tasarımcı yer alacak. Tasarımcılardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

Gamze Saraçoğlu, Hakan Akkaya, Hatice Gökçe, Mehtap Elaidi, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar...

2007 yılından bu yana düzenlenen ve ziyaretçi sayısı yüzbinlere ulaşan GalataModa Festivali’nin bu dönem 16.sı düzenleniyor.

İstanbul’da bir moda sokağı fikrinden yola çıkılarak düzenlenen GalataModa Festivali, KüçükÇiftlik Park’ın kış etkinliklerini gerçekleştirdiği çadırda 33 tasarımcı ile birlikte“Çocuklar Gülsün Diye” standının da aralarında bulunduğu 27 stant ile moda severleri yılbaşı öncesi alışveriş, styling, müzik ve eğlence ile buluşmaya davet ediyor. FG Radio ve Oxi-Gen Radio DJ’leri eşliğinde sürpriz partiler yılbaşı öncesi modayı eğlence ile birleştirmeye hazırlanıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER