Pudra.com 30.06.2014

GittiGidiyor Cadde ile yeni alışveriş deneyimi

Alışverişte zaman ve mekân kavramını ortadan kaldıran ‘yeni nesil online alışveriş merkezi’ GittiGidiyor Cadde, Türkiye’de ilk defa, yüzlerce markanın yeni sezon ürünlerini 365 gün boyunca ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Online alışveriş tutkunları için harika bir haberimiz var. GittiGidiyor’un alışık olduğumuz “pazaryeri” konseptinden farklı olarak tasarladığı, moda tutkunlarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz “GittiGidiyor Cadde”si açıldı.

GittiGidiyor Cadde ile yeni alışveriş deneyimi

Markaların sezon ürünlerinin, kendi açtıkları mağazalarda online olarak satıldığı bu platformda, zamana karşı yarış yok. Beğendiğiniz bir ürünü dilediğiniz zaman satın alabilir, aradığınız bir ürünü tüm markalar içinden aratabilirsiniz. Tekstilden teknolojiye, çocuk ve bebek ürünlerinden, kozmetiğe kadar farklı kategorilerde binlerce ürün bu adreste sizi bekliyor.

GittiGidiyor Cadde’den alışveriş yapmak isterseniz gittigidiyor.com/cadde'ye tıklayarak siteyi ziyaret edebilir, üye olduktan sonra dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Yeni ve farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak istiyorsanız, kaçırmayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER