Pudra.com 09.10.2012

Giuseppe Zanotti ayakkabılar Harvey Nichols’ta!

İddialı ayakkabı tasarımlarının İtalyan ekolü Giuseppe Zanotti, shop-in shop konseptiyle Harvey Nichols mağazalarında yerini aldı.

Orjinal tasarımları ve özgün çizgisiyle kadınların hayalini süsleyen İtalya’nın ünlü ayakkabı markası Giuseppe Zanotti, Harvey Nichols mağazasının büyülü atmosferinde trendsetter’ları karşılıyor.

Giuseppe Zanotti ayakkabılar Harvey Nichols’ta!

Markanın 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu’na ait yüksek topuklular, renk kombinasyonları ve platformlar farkındalığını öne çıkartıyor. Keskin hatlarıyla baştan çıkarıcı bir görünüm sunan Giuseppe Zanotti, kendine güvenen kadın silüetini ortaya çıkarıyor.



Zanotti yeni sezon koleksiyonunu şu şekilde tanımlıyor: “Koleksiyonda, şık makosenler, ayağın bir uzantısı gibi görünen seksi ve yüksek ayakkabılar yer alıyor. Benim en ikonik parçalarımdan olan 3 şaşırtıcı renkte sunulan Beatle botlar, gösterişli ve ultra feminen görünüm yaratıyor. Tasarımlardaki alçak siyah topuk Trompe-L'oeil esintisi taşırken, eski eyer işçiliklerini anımsatıyor. Gümüş, altın ve metalik efektlerin pervasız zıtlığı içinde parıldıyor.”

Harvey Nichols İstanbul
Kanyon Alışveriş Merkezi
Levent - İstanbul
Tel: 0212 319 11 00

Harvey Nichols Ankara
Kentpark Alışveriş Merkezi
Çankaya – Ankara
Tel: 0312 219 93 49


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER