@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.02.2014

H&M 2014 İlkbahar koleksiyonu

Kentin hareketli yaşamıyla bohem stili birleştiren H&M 2014 Baharı'nda güçlü, tek başına ayakta durabilen ve farklı trendlere açık kadınlara sesleniyor. Püsküllerin ve naturel tonların öne çıktığı koleksiyonun detaylarını Pudra.com'da okuyun.

H&M, bu baharda kent stiliyle kişisel stilli harmanlayan bir koleksiyonla karşımızda. Naturel tonların ağırlıkta olduğu koleksiyona feminen detaylara sahip elbiseler, maskülen deri ceketler ve dünyanın dört bir coğrafyasından esinlenen otantik takılar hakim.

Sokak stilinde feminen detaylardan vazgeçmeyen ancak trendlere de uymak isteyenler için ince pamuklu vual elbiseler ile grafik desenli parçalar koleksiyonun en renkli ürünleri. Bu elbiselerle kombinlenen streç süet çizmeler düz ayakkabılarla da stil sahibi olunabileceğini göstermek için tasarlanmış.

Son bir kaç sezondur yükselişte olan hayvan desenleri H&M 2014 İlkbahar koleksiyonunda da var. Vücuda oturan ceketler, dar pantolanlarda bolca kullanılmış. Çantalarda tam bir nostalji yaşanıyor. Etnik desenli çanta alternatifleri en az takılar kadar önde. Şimdi gelin H&M 2014 İlkbahar koleksiyonu'na daha yakından bakalım.


Suni kürk yelekler ve püsküllü üstlerle kırsal yaşamın etkilerini kent yaşamına getiriyor. H&M’in 2014 Bahar koleksiyonunda yer alan etnik ceketlerle modern kesimli pantolonları bir arada kullanarak şehrin ve bohem yaşamın farklarını aynı anda sokak stilinize yansıtabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2