14.03.2011

H&M Mart'ta 3 yeni mağaza daha açıyor!

H&M Mart ayında Sapphire Çarşı, Torium AVM ve Forum Marmara'da 3 yeni mağaza daha açacak. Açılış detayları haberimizde...

H&M yeni mağazaları ile tüm moda severleri moda ve kaliteyi en uygun fiyata sunmaya devam ediyor. H&M Mart ayında açacağı üç yeni mağaza ile beş ayda toplam beş mağazaya ulaşmış olacak.

H&M Mart'ta 3 yeni mağaza daha açıyor!

- H&M’in üçüncü mağazası 19 Mart Cumartesi günü Sapphire Çarşı’da saat 11.00’de açılıyor.
- Dördüncü mağaza 26 Mart Cumartesi günü Torium AVM’de,
- Beşinci H&M mağazası ise 31 Mart Perşembe günü Forum Marmara’da açılacak.

Sapphire'de sıraya giren ilk 100 kişiye %20 indirim
H&M’in üçüncü mağazasının açılışı, İstanbul’un en yüksek binası Sapphire Çarşı’da 19 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek. Mağaza çarşının en merkezi noktasında 1,500 metrekarelik bir alanda kurulu, iki kattan oluşacak ve haftanın 7 günü, 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek. H&M, Sapphire Çarşı’da gerçekleştireceği açılış için tüm açılışlarda olduğu üzere büyük bir sürpriz hazırladı. Sıraya giren ilk 100 kişi açılış günü yapacağı alışverişin %20’si kadar indirim kazanacak.

Yenilikçi stillerin öncüsü H&M, Sapphire Çarşı mağazası’nda moda ve kaliteyi en uygun fiyatla müşteriye sunmaya devam edecek. Dünyaca ünlü top model Gisele Bündchen ile gerçekleşen İlkbahar Modası ürünleri de Sapphire mağazası’nda yer alacak. Mağazada son moda temel ürünlerin yanı sıra; kadın ve erkek koleksiyonunun high fashion ürünleri de yer alacak.

Sapphire AVM
Büyükdere Cad, 34330, 4. Levent İstanbul


Torium'da sürprizler
H&M’in dördüncü mağaza açılışı ise 26 Mart Cumartesi saat 11.00’de Torium AVM’de gerçekleşecek. Mağaza AVM’nin en merkezi noktasında 2,500 metrekarelik bir alanda kurulu ve iki kattan oluşacak. H&M, Torium mağaza açılışı için de yine müşterilerine çok özel bir sürpriz hazırladı. Torium H&M mağazası’nda kadın ve erkek koleksiyonu, iç çamaşırı, aksesuarlar ve çocuk koleksiyonu yer alacak.

Torium Avm
Saadet dere mah. E5 Üzeri Harami Dere/ Esenyurt/ İstanbul
Tel: (0212) 699 90 50


Forum Marmara'da tüm kategoriler var
H&M’in beşinci mağaza açılışı ise 31 Mart Perşembe saat 11.00’de Forum Marmara’da gerçekleşecek. Mağaza AVM’nin en merkezi noktasında 2,500 metrekarelik bir alanda kurulu ve tek kattan oluşacak. H&M, Forum Marmara mağazası’nda son moda temel ürünlerin yanı sıra; kadın ve erkek koleksiyonunun high fashion ürünleri de yer alacak. Kadın bölümünde trend ürünler, modern classic, hamile giyim MAMA ve Büyük Beden koleksiyonu BIB ürünlerinin yanı sıra, everyday, LOGG ve Sport ürünleri de yer alacak.

Her yaş grubundaki çocuk koleksiyonu, DIVIDED Departmanı ve Erkek Bölümü de yeni sezonun en hit ürünleri ve aksesuarlarla satışa sunulacak.

Forum Avm
Kocatepe Mah. Paşa Cad. 34045 Bayrampaşa /İstanbul
Tel: (0212) 443 13 50


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER