pudra.com 03.01.2011

Habitat ikinci şubesi Kanyon'da!

Avrupa’nın en sevilen dekorasyon ve tasarım mağazası Habitat'ın ikinci mağazası Kanyon’da açıldı.

1964’te İngiltere’de ilk mağazasını açtıktan sonra hızla tüm dünyaya yayılan, modern ev mobilya ve aksesuarının dünyadaki öncülerinden kabul edilen Habitat, Türkiye’deki ikinci mağazasını Kanyon’da açtı.

Habitat ikinci şubesi Kanyon'da!

Avrupa’nın en sevilen dekorasyon ve tasarım mağazası Habitat, “Kullanılabilir tasarımların ‘güzel’, güzel tasarımların da ‘kullanılabilir’ olduğu” ilkesiyle, Kanyon’da toplam 1.000 m²’lik alanda yar alıyor. Koleksiyonunun %30’u her yıl yenilenen Habitat, Kanyon’daki yeni mağazasında yeni ve uygun fiyatları ile 3500’e yakın çeşitte 40.000 ürününü satışa sunuyor.

Habitat, mobilyadan mutfak aksesuarlarına, aydınlatmalardan banyo ve bahçe ürünlerine kadar zengin çeşidiyle, sıcak ortamlar yaratmaktan zevk duyanları ve evine aşık olanları Kanyon’daki yeni mağazasına bekliyor.

Habitat Kanyon AVM
Tel: (212) 353 5309

Addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi
Halide Edip Adıvar Mah.
Çiftecevizler Deresi Sok. No: 4
Bomonti - Şişli / İSTANBUL



Habitat hakkında...
Avrupa’nın en sevilen dekorasyon ve tasarım markası HABİTAT, 1964 yılında Terence Conran tarafından Londra’da kuruldu. İlk çıkış noktası, İngilizler’in ağır ve şatafatlı dekorasyon anlayışını kırarak, tasarımı herkes tarafından ulaşılabilir kılmaktı. 1964’ten sonra mağazaların genişlemesiyle, Habitat Paris’e, bundan sonra da çeşitli Avrupa ülkelerine ve Asya’ya yayıldı. Bugün, Habitat’ın İspanya’dan Yeni Zelanda’ya 94 mağazası bulunuyor.

Habitat, tasarım dünyasına kağıt Japon lambaları, terekotadan Chicken Brick, aydınlatmaya farklı bir yorum getiren Tod Boontje tasarımı Garland gibi ürünlerle yön vermeye devam ediyor. Habitat’ın ürünlerinin %80’ini kendi tasarım ekibinde yer alan, Alex Dreyer, Aaron Probyn, Andreas Lehmann, Bethan Gray, Claire Norcross gibi önemli isimler yaparken, %20’sini modacılar, astronotlar ve araba yarışçıları gibi farklı alanlarda yükselen yıldızlar yapıyor. Bu yıldızların arasında, Helena Christinsen, Tracey Emin, Matthew Williamson, Paco Rabanne, Christian Lacroix gibi isimler de bulunuyor.

www.habitatturkey.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER