Milliyet Cumartesi 25.10.2010

HM Kasım'da İstanbul'da!

Hakkındaki “Bu yıl kesin geliyor” ya da “Türkiye fason üreticilerinden biri, asla gelmez” şehir efsaneleri bitmek bilmeyen H&M, Türkiye’deki ilk şubesini önümüzdeki ay Bayrampaşa’daki Forum Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

HM Kasım'da İstanbul'da! hm 1
1/7
Yurtdışına giden kadınların arkadaşlarından en sık duyduğu cümlelerden biri “Bana H&M’den bir şey alsana”dır. Bu siparişlerin nedeni ise H&M mağazalarında günün trendlerini yansıtan parçaların fiyatlarla satılması ve hemen hemen her mağazada farklı koleksiyonlar sergilendiği için “pişti” olasılığını minimuma indirmesidir.

H&M ismini İsveçce “kadınlar için” anlamına gelen Hennes ve İsveçli avcılık malzemeleri firması Mauritz’den alıyor. 37 ülkede 2 binden fazla mağazası bulunan firmanın İstanbul şubesi 6 Kasım’da Bayrampaşa’daki Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde açılacak. Türkiye H&M’in bulunduğu 38’inci ülke olacak.

Milliyet'ten Pelin Çini markanın baş tasarımcısı Ann-Sofie Johansson ve iletişim sorumlusu Pernilla Halldin ile Stockholm'de görüşmüş. Sizlerla paylaşıyoruz, markayla ilgili tüm detaylar pudra.com'da...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2