Pudra.com 11.03.2011

İstanbul Shopping Fest başlıyor!

18 Mart-26 Nisan 2011 tarihleri arasında yapılacak Festival'de hem eğlence hem de indirimli alışveriş fırsatları var. İstanbul Sopping Fest'i takibe alın!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TİM desteğiyle; Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) koordinasyonunda gerçekleştirilen İstanbul Shopping Fest (İSF), İstanbul’u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürüyor.

İstanbul Shopping Fest başlıyor!

İstanbul Sopping Fest ne zaman?

18 Mart 2011-26 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenen bu dev organizasyon, coşku dolu etkinlikleriyle tarihin, lezzetin ve eğlencenin merkezi İstanbul’un renklerine renk katacak...

İstanbul Sopping Fest'te neler var?
İstanbul Shopping Fest’te açılış ve kapanış etkinliklerinin yanı sıra İstanbul’un çeşitli noktalarında, geç saatlere kadar açık kalacak olan alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda pek çok aktivitenin gerçekleşecek.

Festival Abdi İpekçi, İstiklal ve Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un önemli alışveriş caddelerinde de devam edecek. 40 gün boyunca sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, partiler, yarışmalar ve defileler yapılacak...

Fırsatlar bunlarla da bitmiyor: Festival süresince İstanbul’da yeni sezon ürünlerinde ciddi indirimler olacak. Üstelik gece 02.00’ye kadar alışveriş yapabilme imkanı da var...

Sürpriz çekilişler ve SMS’lerle yürütülen hediye kazanma şanslarıyla alışverişi her zamankinden daha da heyecanlı kılacak organizasyon, hem yurtiçi hem de yurtdışındaki alışveriş tutkunlarının memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

İstanbul Shopping Fest fırsatları ve etkinlikleri takip etmek için web adresi: www.istshopfest.com

Organizasyonu facebook ve twitter'dan takip etmek isteyenler için adresler:
http://www.facebook.com/istshopfest
http://www.twitter.com/istshopfest

Pudra.com olarak festivali takibe aldık. Markaların özel etkinliklerini, indirim haberlerini sizlerle pudra.com sayfalarında ve facebook sayfamızda paylaşacağız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER