pudra.com 17.02.2010

İstanbul tutkunları için “İstanbul34” Swatch'tan...

2010 Avrupa Kültür Başkenti unvanına özel tasarlanan saat, İstanbul siluetini taşıyor.





Kuruluşundan itibaren Londra, New York, Zürih, Tokyo ve Madrid gibi sınırlı sayıda şehir için özel saat tasarlayan Swatch, altıncı şehir olarak İstanbul’u seçti. 2010 yılının önemini ve İstanbul’un yılı olacağını göz önünde bulundurarak bu özel saati tasarlayan ve bir ilke daha imza atan marka, İstanbul’un Avrupa Kültür Başkentliğini kutlamak amacıyla tasarladığı saate “İstanbul34” ismini verdi.


İstanbul siluetini taşıyor
İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti unvanına özel olarak tasarlanan saatte, Boğaz köprüsünün muhteşem manzarası eşliğinde sıralanan Kız Kulesi, Ayasofya ve Sultanahmet Camisi gibi, şehrin derin kültürel mirasını simgeleyen tarihi eserlerin siluetinde İstanbul yer alıyor.






Sol kayış "Avrupa", sağ kayış "Asya"
Saatin tasarım aşamasında esinlenilen en önemli özelliği ise, “İstanbul’un dünyada iki kıtayı birleştiren tek şehir olması” oluşturuyor. Bu sebeple sol kayışın Avrupa kıtasını, sağ kayışın Asya kıtasını gösterdiği saatin kadranında iki kıtayı birleştiren Boğaz Köprüsü yer alıyor. Dünyaca ünlü marka, aynı zamanda kayışının arkasında İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı logosuna da yer vererek saatin tasarlanmasındaki amaca ve önemine de dikkat çekiyor.


Swatch’ın, İstanbul tutkunları için özel olarak tasarladığı “İstanbul34”, Mart ayından itibaren tüm Swatch mağazalarında, 99 TL’den satışa sunulacak.

Swatch'ın 2009 2010 koleksiyonunda yer alan modelleri hem eğlenceli hem çok şık! Modelleri görmek için Swatch'tan 2009/2010 saat modelleri yazımıza tıklayınız...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER