@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.01.2013

Kaşmir tutkunları Laniger'de buluşuyor

Sadece saf kaşmire odaklanan bir alışveriş sitesi olan Laniger.com aracılığıyla çok şık ve ve değerli kaşmir parçalara sahip olabilirsiniz.

Kaşmir tutkunları için internet üzerinden alışveriş yapma imkanı sunan yepyeni bir siteyle karşınızdayız. Eğer kaşmirin yumuşacık dokunuşunu seviyorsanız Laniger'le tanışma zamanınız gelmiş de geçiyor demektir. Markanın dünya modasını takip eden, kaşmirin klasik çizgisini modern stillere uyarlayan koleksiyonu sadece bir tık ötenizde.

Kaşmir tutkunları Laniger'de buluşuyor


Koleksiyonda kullanılan saf kaşmir, Himalayalar’ın "Kashmir" bölgesindeki Hircus keçilerine zarar verilmeden, doğal ortamlarında yetiştirilerek ve özenle taranarak elde ediliyor.

Laniger.com’un renk yelpazesinde, ekru, bej, kahverengi ve gri gibi vazgeçilmezlerin yanı sıra, mercan, kiraz, okyanus gibi canlı tonlar da yer alıyor.

Saf kaşmir ile buluşan koleksiyonda hırkalar ve kazaklar, günün her saati kıyafetleriniz ile kombinleyebileceğiniz tül inceliğinde el boyaması ile hazırlanan düz ve desenli şallar, soğuk havalar için tasarlanan, takım olarak da kullanabileceğiniz bereler ve atkılar bulunuyor.



Kaşmirin ne kadar değerli bir kumaş olduğu düşünülürse fiyatlar gayet ulaşılabilir nitelikte. Örneğin ipek organza ve kaşmirin buluştuğu bu bluza 195 TL'ye sahip olabilirsiniz. Bu ulaşılabilir lüks koleksiyon ile tanışmak için www.laniger.com adresine tıklamanız yeterli.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER