pudra.com 19.08.2010

Kiehl’s İstanbul’da açıldı!

Hollywood yıldızlarının tutkuyla sevdiği marka Kiehl’s Türkiye'de! Doğal içerikleri bilimle birleştirerek cilt, vücut, saç ve bebek ürünleri sunan ilk Kiehl’s mağazası İstanbul Akmerkez’de.

Kiehl’s kimdir?

Kiehl’s İstanbul’da açıldı!
İlk Kiehl’s eczanesi New York East Village’da açılmış tarihi bir aile dükkanıdır. Markanın en büyük mirası kozmetik, bitki, ilaç ve tıbbi bilimlerin karışımını içermekte ve bu miras günümüzde formüllerimizde kullanılarak nesiller boyu aktarılmaktadır.

Kiehl’s 1851’den beri müşterilerinin beklentilerine uygun olarak en yüksek kalitede cilt bakımını sağlamak için benzersiz formüllerde en iyi doğal içerikleri en yüksek oranda kullanıyor.

Eczane kökenli bu marka, yıllardır doğadaki en etkin bitkisel içerikleri yeni teknolojilerle birleştirerek müşterilerine sunmayı kendine hedef edinmiştir. Dermatologlarla ve Columbia Üniversitesi Dermatoloji Bölümü desteğiyle geliştirilen ürünlerle etkin ve güvenli bir cilt bakımı sunmaktadır.

Gerek ürünlerinin kalitesiyle gerekse müşterilerine olan dürüst ve adil yaklaşımıyla her adımında insanı temel alan bu marka, her zaman içinde bulunduğu toplumun yaşam kalitesini yükseltme hedefiyle çalışmaktadır.

Kiehl’s Akmerkez'de
Cilt, vücut, bebek, erkek ve saç bakımı ürünleriyle Kiehl’s her yaştan ve her cinsiyetten farklı müşterilere ulaşmaktadır.

Kiehl’s deneyimini artık Akmerkez mağazasında yaşayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER