26.10.2015

Kısmet by Milka yeni mağazasını Bebek'te açtı

Ünlü mücevher markası Kısmet by Milka, yeni mağazasıyla Nişantaşı, Ankara ve Kıbrıs'tan sonra Bebek'te.

Özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kısmet by Milka, Bebek’te hizmete giren mağazasıyla tekrar doğum yerinde. Nişantaşı, Ankara ve Kıbrıs’ta yer alan showroom’larından sonra dördüncü satış noktasını Bebek’in kalbine konumlandırdı. Kısmet by Milka’nın Bebek mağazasında sergilenen koleksiyonların yanı sıra dekorasyonu ve konforlu ortamıyla görülmeye değer.

Kısmet by Milka yeni mağazasını Bebek'te açtı
kismet by milka bebek
Aksesuar tutkunlarına özel tasarlanan mağazanın dekorasyonu, Kısmet by Milka’nın imza tasarımlarından ilham alıyor. Oturma gruplarından aydınlatmasına kadar mağazanın her ayrıntısı özel olarak tasarlanmış. Minimal ve geometrik detayların uygulandığı mekanda markanın rengi lacivert ve altın renklerine ağırlık verilmiş. Takıların sergilendiği “diamond cut” masalar ve mermer bloklar mekanın atmosferine katkıda bulunuyor.
kismet by milka bebek

Eskitme ayna ve pirinç detayların göze çarptığı barında müşterilerine lezzetli ikramlar sunan Kısmet by Milka, moda çekimi ve kampanya filmlerine de yer veriyor.

Kısmet by Milka Bebek, aksesuar tutkunlarına alışveriş yaparken keyifle vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyor. Kısmet by Milka’nın imzası haline gelmiş koleksiyonların ve yeni tasarımların yer aldığı mağaza, hafta içi ve Cumartesi günleri 10:00 – 19:30 saatleri arasında, özel günlerde ise Pazar günleri de hizmet veriyor.

Adres: Küçük Bebek Cad. No:3/A Bebek - İstanbul
Telefon: 0(212) 358 2277


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER