pudra.com 21.03.2011

Köpek ve kedi ürünü mağazası: Petza.com.tr

Türkiye’nin en kapsamlı köpek ve kedi ürünü mağazası www.petza.com.tr’de şık kıyafetler ve eğlenceli oyuncaklar bir arada...



Evcil köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik; eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye’nin en geniş kapsamlı köpek ve kedi ürünü alışveriş sitesi www.petza.com.tr, koleksiyonunda yer alan kıyafetler ve oyuncaklar ile hayatınızı renklendirmeye devam ediyor.

Küçük, orta ve büyük köpekler için hazırlanan kıyafet koleksiyonunda, serin havalarda üşümemesi için tasarlanan tavşan desenli sweatshirt başrolü oynarken, modanın baş tacı Scotch desenli takım, koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor. Mavi ve mor renklerle hayat bulan kazaklar ise, sezona uygun desenleri ile ilgi çekiyor.

Farklı tasarımları seven köpek sahipleri için üretilen melek kanatlı, maymun ve tavşan desenli göğüs tasmalarının yanısıra taşlı tasmaları markanın web sitesinden takip edebilirsiniz.


Dvd'ler, patlamış mısırlar
Evcil köpeklerin eğlence zamanı için hazırlanan dvd’ler, en yakın dostunuz ile televizyon keyfinize, sadece onlara özel olarak satılan patlamış mısırlar eşlik ediyor. www.petza.com.tr tarafından getirilen oyuncak koleksiyonun tamamı, sadece bir tık uzaklıkta.

Farklı ve güncel tasarımlardaki kıyafetlerden tasmalara, yataklardan, mama kaplarına, seyahat ürünlerinden, aksesuara, temizlik ve bakıma kadar zengin bir ürün yelpazesinde hizmet veren www.petza.com.tr, kredi kartı, banka havalesi ve kapıda ödeme gibi farklı seçenekler de sunuyor. Evcil köpek ve kedilerin sağlıklarını ön planda tutan markanın, dünya modasını takip eden kaliteli ürünlerini, web sitesinden satın alabilirsiniz.


www.petza.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER