Pudra.com 12.04.2012

Koton'dan bir efsane daha: Cüneyt Arkın tişörtleri

Her sezon yaptığı özel işbirlikleriyle sürpriz koleksiyonlar hazırlayan Koton, 2012 İlkbahar-Yaz Erkek koleksiyonunda yer alan “Bir Yeşilçam Efsanesi Cüneyt Arkın” tişörtlerini gururla sunar!

Gözüpek ve korkusuz Cüneyt Arkın’ın mert ama her zaman tatlı-sert kahramanlıklarını tişörtlere taşıyan Koton’un bu özel koleksiyonu, sanatçının hem mizahi hem de karizmatik yönünü ortaya çıkarıyor. “Dünyayı Kurtaran Adam”, “Savulun Battal Gazi Geliyor”, “Battal Gazi Destanı” filmlerinden kareler ve repliklerin, modern esprilerle ve eğlenceli bir dille yorumlandığı koleksiyonda, döneminin neşe kaynağı olan her kelimenin başına konulan meşhur “N” harfi de unutulmadı.

Koton'dan bir efsane daha: Cüneyt Arkın tişörtleri







Filmlerindeki karakterlerin giydiği kıyafetler, saç kesimleri, tavırları, ikonlaşarak dönemin erkeklerine ilham kaynağı olan Cüneyt Arkın’ın “N’ayır, N’olamaz” replikleri, Yeşilçam aşklarının da simgesi oldu.

Ölümsüz karakterlerden Dünyayı Kurtaran Adam, Peribacaları’ndaki antremanlarında ellerini kayaya vurarak güçlendirdiği sahnelerle hafızamızda yer bulurken; Battalgazi, Bizans zindanlarındaki zorlu işkencelere karşı koyarak düşmanın hakkından gelen yiğitliğiyle hatırlanıyor.

Bu kahramanları taklit eden dünün çocukları, bugün Koton’un hazırladığı Cüneyt Arkın koleksiyonuyla, Yeşilçam’ın saflığını ve güzelliğini hatırlayacak.








Muzip replikler
Tişört tasarımlarında gerçek fotoğrafların yanı sıra, illüstrasyon, kara kalem ve tipografi tekniklerinin de kullanıldığı Koton Cüneyt Arkın Tişört koleksiyonu birbirinden muzip replikleriyle, hatıralarımızdaki Yeşilçam’ı canlandıracak ve gündelik hayata neşe katacak bir koleksiyonu erkeklerler buluşturuyor. Doğal pamuk, elyaf ve viskonun yanı sıra spor bir görüntü için ise flamlı, vintage görünüm sevenler için de yıkanmış pamuklu dokulu kumaşlar tercih edildi. Erkeklerin beğenerek kullandığı derin V ve kayık yakaların da yer aldığı, slim fit ve regular fit alternatifli tişörtlerde ekru, siyah, kırmızı, sarı, saks mavisi, indigo, marine, gri, gri melanj, antrasit, haki ve turkuaz gibi renk alternatifleri de bulunuyor.







Koton’un çeşit çeşit espriler, eğlenceli grafikler ve sezonun favori renkleriyle tasarladığı Cüneyt Arkın tişörtleri koleksiyonu 24 farklı modelden oluşuyor.

Türkiye’nin seçilmiş 80 mağazasında 29.99 TL’ye satışa sunulacak Cüneyt Arkın tişörtleri ile Koton, 2012 İlkbahar- Yaz sezonunda da dikkatleri üzerine çekecek.


www.koton.com.tr
http://twitter.com/KotonMagazalari
www.facebook.com/Koton


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER