Pudra.com 03.04.2012

Koton'un denim koleksiyonu çok güzel!

Farklı vücut tipleri ve farklı kullanımlar için pek çok kesim, renk, model ve yıkama alternatifi Koton’un denim ilkbahar yaz koleksiyonunda buluşuyor!

Koton denim ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan denimler, farklı vücut tiplerine uygun modelleriyle, her an her yerde kendini rahat ve şık hissetmek isteyen, Koton kadınının gardırobunda yerini alıyor. Koton denimler, bu yaz çılgın ve enerjik renk paletiyle de sınırsız alternatifler sunuyor.

Koton'un denim koleksiyonu çok güzel!

1970’li yılların genişleyen paçaları ile daha uzun görünüm kazanan bacaklarla kadınlar kendini daha kusursuz hissediyor. Genişleyen paçaların straight, bootleg ve flare kesim alternatiflerinin yanı sıra esnek ve rahat olduğu kadar çekici görünen skinny denimlerin beyazdan koyu laciverte uzanan renk ve yıkama alternatifleri bulunuyor.





2012 İlkbahar Yaz sezonuna özel hazırlanmış "fold up" opsiyonunu, 1950’li yılların rengarenk skinny denimleri sunuyor. Skinny denimler, mini etek ve şortların renk paleti, klasik tonların yanı sıra, nar çiçeği, kayısı, şeker pembesi limon sarısı ve mint tonlarıyla renkleniyor.

Kalem etek şıklığına artık denim yorumu geliyor. Beyaz, mavi ve lacivert tonlarındaki denim kalem etekler Koton kadını için vazgeçilmez oluyor. Koleksiyonun en güzel parçalarından olan denim gömlekler ise ister kendileri gibi denimle isterse farklı kumaş kombinasyonlarıyla farklı ve alternatif bütünlüğü yakalıyor. Denimin en şık hali olan olan ‘beyaz’ klasik denim fitleri yanında etek ve şort alternatifleriyle fark edilmek isteyen Koton kadınını bekliyor.






Koton İlkbahar Yaz 2012 denim koleksiyonu, farklı model alternatifleri ve bol çeşitliliğinin yanı sıra, canlı ve göz alıcı renkleri, mini denim etekleri ve şortlarıyla Koton kadınının kalbini fethedecek.

www.koton.com.tr
www.facebook.com/Koton
twitter.com/#!/KotonMagazalari


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER