@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.01.2012

Levi’s yeni marka yüzünü arıyor!

Levi's yeni marka yüzünü arıyor! Tüm dünyada Instagram kullanıcılarının katılabildiği bu kampanya modaya yeni ve farklı bir pazarlama trendi kazandıryor.

Facebook ve Twitter’dan sonra Apple ürünlerinin yaygınlaşmasıyla Instagram popülerliği ele aldı ve 2011’de en iyi aplikasyonu ödülünü kazandı. İnsanlar, 15 milyon kullanıcısıyla en dikkat çekici fotoğraf paylaşma uygulamalarından biri olan Instagram’da saatlerini geçirir hale geldi.

Levi’s yeni marka yüzünü arıyor!

Genç, yenilikçi ve trendleri takip eden yapısıyla Levi’s, Instagram’ın bu hızlı yükselişini fark etmiş olmalı ki, diğer markaların yüksek bütçeler ayırıp, ünlülerle yaptığı reklam kampanyaları yerine bu mecradan faydalanacağını duyurdu.

Kampanya çok basit bir temele oturuyor: Levi’s, markanın takipçilerinin çektikleri ve #iamlevis tag'ini kullanarak Instagram’a yükledikleri fotoğraflar içinden yeni reklam kampanya yüzünü belirleyecek. Markanın reklam ajansı yüklenen tüm amatör fotoğrafları inceleyerek en çok beğendiklerini açıklayacak. En beğenilen fotoğrafın sahibini, hem basılı medyada hem de televizyon reklamlarında Levi's'in yeni yüzü olacak.

Sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisini çok iyi analiz eden marka geçtiğimiz sene Levi’s Brezilya’nın piyasaya sürdüğü koleksiyon fotoğraflarını da Instagram’da paylaşarak takipçi sayısını hayli arttırmayı başarmıştı.

Levi’s, yaşamına her gün bir yenilik katmak isteyen takipçilerini bu kampanyaya katılmaya davet ediyor.

Markanın dünya genelinde yürüttüğü bu kampanyanın son katılım tarihi henüz açıklanmadı. Bu yüzden hala şansınız var. Belki siz de Levi’s yeni yüzü olabilirsiniz.

Selin Çetinkaya


Moda Pazarlaması alanında uzmanlaşan Selin Çetinkaya bu yazıyı Pudra.com için yazdı. Şimdi Selin'i biraz yakından tanıyalım:
Marmara Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olduktan sonra Pazarlama Yüksek Lisansı yapan Selin, tekstil ve moda konularına duyduğu ilgi nedeniyle hem hazır giyim sektörünün farklı alanlarda çalıştı, hem de İstanbul Moda Akademisi'nde Moda Yönetimi sertifika programına katıldı.

Moda ve teknolojiye olan bu ilgisi onu modayı pazarlama yönüyle ele alan bir blog açmaya yöneltti. All About Fashion Marketing adını verdiği blogunda dünyada ve ülkemizde gerçekleşen marka-tasarımcı işbirlikleri, moda dünyasında ismini bir marka haline getirebilmeyi başarmış ikonlar, şirketlerin insanların dikkatini çekmek amacıyla yaptıkları farklı pazarlama teknikleri ve ünlülerin sosyal sorumluluk projeleri gibi konuları anlatmaya çalışıyor.

Selin’e ulaşmak için www.allaboutfashionmarketing.blogspot.com
Facebook: www.facebook.com/AllAboutFashionMarketing
Twitter: www.twitter.com/fashionmarketng


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER