@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.10.2012

Lüks mayo ve iç çamaşırı markası Eres'in ilk mağazası İstinyePark'ta!

Lüks mayo, iç çamaşırı ve ev kıyafeti konusunda dillere destan bir ünü olan Eres, Türkiye'deki ilk mağazasını İstinyePark'ta açtı.

Eres herkesin kolay kolay "ben de varım" diyemeyeği bir alanda sofistike ürünleriyle tanınıyor. Kadın bedeninin lüksle buluştuğu iç çamaşırı, mayo ve ev kıyafetleri dillere destan. Eres şimdi Türkiye'de. Kurulduğu günden itibaren geçici moda trendlerine itaat etmeyi reddederek kendi modasını yaratan Eres'in ilk mağazası İstinyePark'ta açıldı.

Lüks mayo ve iç çamaşırı markası Eres'in ilk mağazası İstinyePark'ta!

Eres, 2007 yılından beri markanın kreatif direktörü Valérie Delafosse’un liderliğinde, kadın bedeninin özel kıvrımlarına ve yapısına saygı duyan, onu değiştirmeye çalışmak yerine en kusursuz biçimde göstermeyi hedefleyen lüks iç çamaşırı, mayo ve ev giyimi koleksiyonları sunuyor. Lüks mayo konusunda ilk akla gelen markalardan biri olan Eres'in renkleri, kalıpları ve kesimleri ilk bakışta kimliğini hemen belli ediyor. Bu yüzden lüks tutkunları için marka bir efsane artık.

Kadın vücudunu her yönüyle inceleyerek bedeni sanki ikinci bir ten gibi saran ikonik modelleri görmek ve kendinize özel bir şey hediye etmek için Eres'e uğrayın.

Eres İstinyePark
İstinyePark AVM, No: L310
Tel: 0212 345 62 15


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER