@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.10.2010

Magic Form Kanyon mağazası açıldı!

Magic Form Nişantaşı'ndan sonra ikinci mağazasını Kanyon'da açtı. Butik konseptiyle yaratılan bu şık mağazada harika renkli takımlar, saten gecelikler ve sabahlıklar, aksesuarlar yer alıyor...

MAGICFORM'un Nişantaşı Valikonağı Caddesi’ndeki şık mağazadan sonra, Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açılan butik mağazaiç giyime özen gösteren kadınların uğrak noktalarından biri olacak.

Magic Form Kanyon mağazası açıldı!

Nişantaşı mağazasında olduğu gibi, uluslararası ödüllü mimarlar ile çalışan marka, Rüya Alemi mağaza temasını Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bulunan butik mağazasına da taşımış. “Her kadın bir prensestir” mottosu ile hizmet veren MAGICFORM, bu prensibini mağazalarının dekorasyonunda da ön plana çıkartıyor.

Magic Form 2010-2011 Sonbahar/Kış koleksiyonunun teması MUSE yani ilham veren tanrıça... Koleksiyonun çıkış noktası sanat olarak belirlenmiş. Çekimleri Paris’te tamamlanan ve markanın Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu imzasını taşıyan “Muse” Koleksiyonunun sergilendiği mağazada, özellikle sezonun vazgeçilmez rengi olan pudra pembe ve vizon renkli takımlar, saten gecelik ve sabahlıklar, aksesuarlar yeralıyor.

Magic Form markasının Eş Başkanı Handan Ercengiz, vücut tipi her ne olursa olsun iç giyim alışverişinden mutlu dönmek isteyen kadınlara ulaşabilmek için, önümüzdeki dönemlerde yeni cadde mağazaları ve alışveriş merkezlerinde yeralacak mağazalar ile markanın yaygınlaşmaya devam edeceğini söylüyor...






Magic Form Kanyon
Kanyon Alışveriş Merkezi
Büyükdere Cad. No:185/96
Levent İstanbul

Magic Form Nişantaşı
Nişantaşı Valikonağı Caddesi No:52
Nişantaşı İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER